Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σκανάρισμα εγγράφων
-
Epistimonas_
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2008
Σκανάρισμα εγγράφων
Έχω σκανάρει κάποια έγγραφα και επειδή είναι από βιβλίο, τα γράμματα σκουραίνουν στα σημεία που βρίσκονται κοντά στη μέση του βιβλίου. Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει κατάλληλο λογισμικό για να απομακρυνθεί η "θαμπάδα"?
Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στον κόσμο. Ο παράλογος προσαρμόζει τον κόσμο στα μέτρα του. Συνεπώς όλη η πρόοδος βασίζεται στον παράλογο άνθρωπο.
-
saveapenguin

- Έτος εισαγωγής: 2006
Re: Σκανάρισμα εγγράφων
photoshop
- intelx86
- Ιδρυτικό Μέλος
Κοίταξε το Paint .NET, το GIMP και το Pinta να δεις αν σε βολεύουν. Το photoshop είναι η ανωμαλία προσωποποιημένη (no offense για τους γνώστες).
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε
I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
-
saveapenguin

No offense taken, εμένα πλέον είναι και η δουλειά μου το photoshop, οπότε το ξέρω καλά. Αλλά όντως είναι αρκετά μπερδεμένο.
-
Epistimonas_

Σας ευχαριστώ πολύ!
Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στον κόσμο. Ο παράλογος προσαρμόζει τον κόσμο στα μέτρα του. Συνεπώς όλη η πρόοδος βασίζεται στον παράλογο άνθρωπο.
-
meritipota
Παιδια μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να σκαναρω ενα εγγραφο?
εννοεις να σκαναρεις ενα εγγραφο και να αναγνωριζονται τα γραμματα κι οχι σαν φωτογραφια;
42
-
meritipota
σαν φωτογραφια βασικα...
επειδη ειμαι λιγο ασχετη ετσι δεν φαινονται τα γραμματα η δεν βγαινουν και τοσο καθαρα;
επειδη ειμαι λιγο ασχετη ετσι δεν φαινονται τα γραμματα η δεν βγαινουν και τοσο καθαρα;
Μια χαρά βγαίνουν τα γράμματα απλά αν γίνει αναγνώριση των γραμμάτων του εγγράφου τότε θα μπορείς να το επεξεργαστείς σαν οποιοδήποτε έγγραφο του word.
Για το πρόβλημά σου παραείναι απλή η λύση. Συνήθως σε πολυμηχανήματα/σκανερ το σκανάρισμα γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιου. Τώρα αν θες κάτι παραπάνω σε ρυθμίσεις(και δεν βρίσκεις άκρη με το manual) επειδή δεν μας λες κάτι συγκεκριμένο είναι λίγο δύσκολο να σε βοηθήσουμε..
Για το πρόβλημά σου παραείναι απλή η λύση. Συνήθως σε πολυμηχανήματα/σκανερ το σκανάρισμα γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιου. Τώρα αν θες κάτι παραπάνω σε ρυθμίσεις(και δεν βρίσκεις άκρη με το manual) επειδή δεν μας λες κάτι συγκεκριμένο είναι λίγο δύσκολο να σε βοηθήσουμε..
What if I fall?
But imagine, what if you fly?
But imagine, what if you fly?
-
meritipota
Οντως ηταν αρκετα απλη η λυση τελικα!!!!
Αυτο ηθελα να ρωτησω βασικα απλα ισως να μην ημουν πολυ σαφης....Ευχαριστω παντως!!!!
Αυτο ηθελα να ρωτησω βασικα απλα ισως να μην ημουν πολυ σαφης....Ευχαριστω παντως!!!!