Kouf έγραψε:Και που αναλωθηκε κυριως?Σε ποια απ τα 5 κεφαλαια της οπτικης?
Βασικά όλα το ίδιο το έκανε απλά είχε φάει ένα σκάλωμα και ό,τι κι αν έλεγε κόλλαγε έναν πολωτή (ή polaroid όπως το έλεγε). επέμεινε δηλαδή λίγο στους πολωτές. ελπίζω να σε κάλυψα.
Καλησπέρα. Όσον αφορά το κομμάτι της οπτικής,όποιος είναι από μεγαλύτερο εξάμηνο,όπως εγώ,και δεν έχει τον hecht ,
από πού διαβάζει?.Παλαιότερα διαβάζαμε από το κεφάλαιο 10 του pain αλλά δεν γνωρίζω αν έχει προστεθεί κάτι επιπλέον
στην ύλη.Αν κάποιος έχει και τα δύο βιβλία ας κάνει μια αντιστοιχία να μας πει να ξέρουμε.Ευχαριστώ
Καλησπέρα και καλή εξεταστική σε όλους! δεν είχα σκοπο να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο μάθημα σε αυτήν την εξεταστική αλλά τώρα με την αλλαγή του προγράμματος σκεφτόμουν μήπως με βολέψει κάπως καλύτερα! Θα ήθελα να ρωτήσω, επειδή παντού διαβάζω πως οι σημειώσεις του μαθήματος επικουρικά με το βιβλίο είναι ο καλύτερος συνδυασμός διαβάσματος υπάρχει περίπτωση κάποιος δευτεροετής να μου δάνειζε τις δικές του για όσο χρειαστεί ίσα ίσα να τις φωτοτυπίσω;; Εννοείται πως δεν θα τον απασχολήσω περισσότερο από όσο χρειάζεται για να κατέβει στην είσοδο του σπιτιού του...
Επίσης επειδή είμαι παλιά και έχω μόνο το βιβλίο του Pain μπορει να με κατατοπίσει κάποιος για τα συγγραμματα;