Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)
Συντονιστής: University Editors
Re: Τι γίνεται με την εξεταστική Σεπτεμβρή;
Εγω δασκαλε θα συμφωνισω μαζι σου...Αλλωστε πιστευω πως η ακαδημαικη κοινοτητα δεν εχει το θαρρος να κλεισει τα ΑΕΙ μονη της...Μπορει να χανη διαιωματα και κατακτησεις ετων αλλα το μπαλακι παλι στους φοιτητες θα πεσει....Για αλλη μια φορα η ακαδημαικη κοινοτητα θα πεξει ρολο Ποντιου Πιλατου...Δυστυχως αυτη ειναι η κατασταση θα παραμεινει ως εχει...Και οταν λεω "κατασταση" εννοω την συμπεριφορα των πρυτανεων και καθηγητων..Παντως εγω ειμαι της αποψης οτι αλλαγες πρεπει να γινουν στα ΑΕΙ και το συντομοτερο δυνατον...Διαβασα το νεο νομο πλαισιο και συμφωνω σε αρκετα...Ιδιατερα στην καταργηση του ακαδημαικου ασυλου και στην καταργηση της συνδιοικησης...Αντε να φευγουν σιγα-σιγα οι παραταξεις απο τα πανεπιστημια....
Μια εβδομάδα πίσω η εξεταστική παιδιά..
τι εννοεισ σκαθαρι ''μια εβδομαδα πισω η εξεταστικη''; εχει βγει καποια ανακοινωση;η το προτεινεις εσυ;
Ειναι κατι σιγουρο?Λεπτομεριες ξερουμε?
ΩΠΑ. Πες μας κάτι πιο επίσημο. Μην το λες έτσι γιατί μόνο ράδιο αρβύλα φαίνεται να ναι. Και γιατί μια βδομάδα και οχι 2-3? πχ. Και πια το νομοσχέδιο περασε μολις πριν δευτερόλεπτα......
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
Πιτσιρικακια ηρεμηστε θα το μάθετε επίσημα την παρασκευή
Αυτό μου θυμίζει Μ. Γιατί άραγε?
1 εβδομάδα ημίχρονο κανονικά τελικό. 

Έχω μιλήσει με δυο καθηγητές αν θέλετε να το πάτε στην πλάκα κάντε πλάκα καλές διακοπές..
Και εγώ έχω επικοινωνια με καθηγητές.... Και δεν κάνω πλάκα αλλά δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά φήμες και πληροφορίες. Η πες ξερω αυτό αλλά όχι επιβεβαιωμενο η πες αυτο το επισημο έγινε..... Αυτά και φιλικά.
- Becoming_I
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Νομίζω ότι σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές , είναι σωστό να τεμκηριώνουμε τις πληροφορίες μας. Χωρίς πολλά πολλά !!!
Συμφωνώ με airetikos .
Συμφωνώ με airetikos .