Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Μηχανική των Ρευστών (2010-11)
Συντονιστής: University Editors
Re: Μηχανική των Ρευστών (2010-11)
Μια ερωτηση να κανω για οποιον γνωριζει.Την τετάρτη θα πραγματοποιηθεί κανονικά η εξετάση και αν οχι πότε θατο ξέρουμε?
-
blindone1712
- Έτος εισαγωγής: 2007
για να μην απαντάει ούτε ο καθηγητής κάτι παίζεται εδώ... ίδωμενDboun έγραψε:Μια ερωτηση να κανω για οποιον γνωριζει.Την τετάρτη θα πραγματοποιηθεί κανονικά η εξετάση και αν οχι πότε θατο ξέρουμε?
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
-
Aposvolomenos
- Οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2008
Όλα θα εξαρτηθούν από το πλαίσιο που θα ψηφιστεί την Τρίτη,που θα προβλέπει μέχρι πότε η σχολή θα τελεί υπό κατάληψη.
Δηλαδή στην περίπτωση που τελειώσει η κατάληψη την Τρίτη το μάθημα θα δωθεί κανονικά την Τετάρτη;γιατί κάπου διάβασα εδώ μέσα ότι την Τετάρτη έχουν γενική συνέλευση οι καθηγητές...
Λοιπόν για να λήξει το θέμα, το οποίο αφορά και σε όλα τα άλλα τα μαθήματα:
Εάν δεν υπάρχει κατάληψη, απόφαση Πρυτανείας, Σχολής κ.λπ. (όλοι) οι διδάσκοντες είμεθα υποχρεωμένοι να κάνουμε κανονικά τις εξετάσεις.
Ακόμη και την επαύριο, ακόμη και εάν η απόφαση για "ανοιχτή Σχολή" ανακοινωθεί αργά το απόγευμα.
(Οι οξυδερκείς αντιλαμβάνονται τι πρέπει να περιλαμβάνει μια ανάλογη απόφαση... π.χ. "από την επόμενη Δευτέρα"...)
Εάν δεν υπάρχει κατάληψη, απόφαση Πρυτανείας, Σχολής κ.λπ. (όλοι) οι διδάσκοντες είμεθα υποχρεωμένοι να κάνουμε κανονικά τις εξετάσεις.
Ακόμη και την επαύριο, ακόμη και εάν η απόφαση για "ανοιχτή Σχολή" ανακοινωθεί αργά το απόγευμα.
(Οι οξυδερκείς αντιλαμβάνονται τι πρέπει να περιλαμβάνει μια ανάλογη απόφαση... π.χ. "από την επόμενη Δευτέρα"...)
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
κ.Κατσααρέλη στη 2.2 έχω μια ένσταση για την F2.Η βάση του τριγώνο πιέσεων νομίζω ότι είναι γ*h και όχι γ*Υ.Θα μπορούσατε να με διαφωτίσετε;Η ένσταση μου προκύπτει από την εφαρμογή 2.6.1 των σημειώσεων.
Παρακαλούνται οι ταλεβάν να αναλάβουν δράση!
Spoiler: showΟ Δάσκαλος είναι από χτες στο νοσοκομείο...
I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best. Oscar Wilde
Η βάση στο τρίγωνο πιέσεων είναι h*SQRT(2). Το ύψος του τριγώνου (η επιπλέον πίεση) είναι γ*h. Άρα σύνολο 1/2*βάση*ύψος=1/2*h*SQRT(2)*γ*h=heyhey έγραψε:κ.Κατσααρέλη στη 2.2 έχω μια ένσταση για την F2.Η βάση του τριγώνο πιέσεων νομίζω ότι είναι γ*h και όχι γ*Υ.Θα μπορούσατε να με διαφωτίσετε;Η ένσταση μου προκύπτει από την εφαρμογή 2.6.1 των σημειώσεων.
SQRT(2)/2*γ*h^2 και πολλαπλασιάζεις και επί b για να πάρεις τον όγκο του πρίσματος πιέσεων.
*heyhey καλώς ήρθες στο mqn και καλά ποσταρίσματα(απ'ότι βλέπω πρώτο ποστ)
*Δάσκαλε καλή κ γρήγορη ανάρρωση
What if I fall?
But imagine, what if you fly?
But imagine, what if you fly?
-
Lost.in.Athens
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Εγώ θα σας τα ανασύρω;neaoktana έγραψε:Έχεις σχεδόν δίκαιο, αντί για Υ θα έπρεπε να είχε hswt έγραψε:Στην 2.2 της δευτερης σειρας ασκησεων θεωρω οτι στην F2 αντι για Υ θα επρεπε να ειχε γ επι h![]()
Δεν αλλάζει όμως το συμπέρασμα, ότι όλες οι ροπές είναι αριστερόστροφες, άρα δεν υπάρχει λύση.
Ευχαριστώ πολύ!