Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Lost and Found
Συντονιστής: University Editors
- merde_conserve
- Ιδρυτικό Μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2005
Re: Lost and Found
Βρέθηκε τη Δευτέρα το πρωϊ φαντασμαγορικό τρεντοαλτέρνατιβ γυναικείο βραχιολάκι στη μεγάλη αίθουσα του ισογείου όπως μπαίνουμε αριστερά (αυτή ακριβώς πίσω από τα τραπεζάκια της ΔΑΠ). Νομίζω είναι η 03ΑΒ. Όποια αιθέρια παρουσία ή over-the-top metrosexual αρσενικό το έχασε ας μου στείλει ένα μήνυμα με το πως είναι και του το στέλνω. Αλλιώς το αφήνω Πέμπτη-Παρασκευή στο θυρωρείο, και όποιος της το καβατζώσει της κοπελιάς (ή του over-the-top αρσενικού) είναι πολύ γύφτος.
http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
Aγορινα εγω το ξεχασα.. θα σου στειλω pm τη διευθυνση μου για να μου το φερεις εσυ ο ιδιος .. θα περασουμε καλα..merde_conserve έγραψε:Βρέθηκε τη Δευτέρα το πρωϊ φαντασμαγορικό τρεντοαλτέρνατιβ γυναικείο βραχιολάκι στη μεγάλη αίθουσα του ισογείου όπως μπαίνουμε αριστερά .... over-the-top metrosexual αρσενικό ....
Παιδιά ξέχασα χτες στο αμφιθέατρο μία μαύρη κασετίνα, την ώρα της οδοποιίας...αν τη βρήκε κάποιος παρακαλώ ας μου το πει...Ευχαριστώ πολύ...
Mια κοπέλα μου δάνεισε το καμπιουτεράκι της στο αμφιθέατρο 18 στα ρευστά, αλλά μετά έφυγε και δεν την έβρισκα..
Αν το δει ας επικοινωνήσει..
Αν το δει ας επικοινωνήσει..
-
maraki.pap
- Έτος εισαγωγής: 2009
καλησπέρα...ίσως είναι λίγο αργά που το λέω, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό το τοπικ..
μία βδομάδα πριν την εξεταστική έχασα τα γυαλιά μου στα κτήρια ζωγράφου
είναι κόκκινα ray-ban με χάρτη από μέσα...παρακαλώ πολύ, αν τα έχει βρει κάποιος να μου στείλει...
ευχαριστώ..
μία βδομάδα πριν την εξεταστική έχασα τα γυαλιά μου στα κτήρια ζωγράφου
είναι κόκκινα ray-ban με χάρτη από μέσα...παρακαλώ πολύ, αν τα έχει βρει κάποιος να μου στείλει...
ευχαριστώ..
Σήμερα το μεσημέρι ξέχασα το πάσο μου στην αίθουσα 104 (ή 105) του κτιρίου Γκίνη μετά την εξέταση των αντισεισμικών! Αν κάποιος που έδινε μετά σ' αυτή την αίθουσα οικονομία ή φιλοσοφία το βρήκε να επικοινωνήσει μαζί μου pleaseeee!
Re: 13/09: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.
Παιδιά,βρήκα ένα ζευγάρι γυαλιά στο έδρανο που καθόμουν σήμερα. Ξέρετε αν τα έχει χάσει κάποιος ;;;;
Βρήκα μετά τη συνέλευση, στο αμφιθέατρο, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου Armani. Όποιος/α τα έχασε, ας μου στείλει πμ.
Ήταν η μόνη εικόνα που χωρούσε
-
antreas_88
Έχει βρει κανείς γυαλιά ηλίου Carrera χρώματος μαύρο, στην αίθουσα δίπλα από την 3? Αν τα έχει βρεί κάποιος, παρακαλω ας μου στείλει π.μ
Βρήκα 2 βοηθήματα γκαρούτσου μηχανικη παραμορφώσιμου 1 κ 2 στα νέα κτίρια, στην αίθουσα δίπλα απ την είσοδο που είναι ο θυρωρός.. Όποιος τα έχασε να μου στείλει..