Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σιδηρές Κατασκευές ΙΙ (2010-11)
Συντονιστής: University Editors
-
Yiannis007
- Έτος εισαγωγής: 2007
Re: Σιδηρές Κατασκευές ΙΙ (2010-11)
Παιδιά καλησπέρα σας, μήπως ξέρει κανείς που βρίσκεται ο πίνακας που δίνει τις διαμέτρους των ΚΕΦΑΛΩΝ των κολιών, που χρειάζεται για των έλεγχο διάτρησης κοχλιών σ' εφελκυσμό? Ευχαριστώ πολύ!!! 
-
Yiannis007
Καλησπέρα ! Ξέρει κανείς γιατί στις διαλέξεις, ο έλεγχος για συγκολλήσεις έχει ένα 3 μπροστά από τις διατμητικές τάσεις, και γιατί στις ασκήσεις το 3 λείπει? Τί ισχύει από τα δύο? Ή εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι καλά. P.s. ξέρω ότι δεν πρέπει να κάνω δύο δημοσιεύσεις στη σειρά, αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να σβήσω την προηγούμενη -.-
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Και οι 2 έλεγχοι είναι αποδεκτοί. Πρόσεξε ότι αλλάζει το δεύτερο μέλος στην ανισότητα της κάθε σύγκρισης!
Αν θυμάμαι καλά ο έλεγχος χωρις το 3 στη ρίζα είναι δυσμενέστερος.
Αν θυμάμαι καλά ο έλεγχος χωρις το 3 στη ρίζα είναι δυσμενέστερος.
- Gerber
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Για το πρώτο ερώτημα σου υπάρχει ένας πίνακας στην άσκηση 7 (μετα την εκφώνηση και πριν τη λύση) που μπορεί να σε βοηθήσει.
η ζωή είναι ταξίδι και όχι προορισμός...
Στον έλεγχο υπό θλίψη και κάμψη πότε ο συντελεστής Cmy παίρνει την τίμη 0,90. Τι εννοεί δλδ λυγισμός από μετάθεση?
Always Confused
Μηπως μπορει καποιος να μου εξηγησει τη συνδεση κατακορυφου χιαστι με την κεφαλοδοκο γιατι εχω μπερδευτει πολυ? αν ο χιαστι συνδεσμος ειναι κοιλη διατομη, τα ελασματα που συγκολλουμε ειναι 2 αναμεσα στα οποια πιο ψηλα υπαρχει ενα αλλο ελασμα με το γινεται η συνδεση?
Ομολογω πως δν καταλαβα ακριβως την ερώτηση σου. Μπορεις να μας πεις σε ποιο θεμα ή ασκηση το αντιμετωπισες?vaggelio έγραψε:Μηπως μπορει καποιος να μου εξηγησει τη συνδεση κατακορυφου χιαστι με την κεφαλοδοκο γιατι εχω μπερδευτει πολυ? αν ο χιαστι συνδεσμος ειναι κοιλη διατομη, τα ελασματα που συγκολλουμε ειναι 2 αναμεσα στα οποια πιο ψηλα υπαρχει ενα αλλο ελασμα με το γινεται η συνδεση?
Always Confused
Ειναι στην ασκηση 12 και στο θεμα ιουλιου 2008 στο 2ο. βασικα δεν καταλαβαινα γιατι παιρνει 1 επιπεδο διατμησης στην αντοχη διατμησης του κοχλια αλλα μαλλον ειναι 1 το ελασμα που συγκολλαται στον διαγωνιο κι οχι 2 και γι αυτο...
Μεταθετο θεωρειται το πλαισιο που στο επιπεδο που λειτουργει δεν εχει πλευρικα στηριγματα. πχ σιδερα 1 ασκηση 4, πλαισιο 1 ΑΒΓΔ μεταθετο, πλαισιο 4 ΑΒΓΔ αμεταθετοBalleader έγραψε:Στον έλεγχο υπό θλίψη και κάμψη πότε ο συντελεστής Cmy παίρνει την τίμη 0,90. Τι εννοεί δλδ λυγισμός από μετάθεση?
42