Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)
Συντονιστής: University Editors
-
woody_alex
- Έτος εισαγωγής: 2005
Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)
"να μεινουμε εμεις με τα πακετα" εννοει
-
ppssiillooss
- Έτος εισαγωγής: 2006
πως κατάφερες τους άλλους να ξυπνήσουν απτα χαράματα και εσύ πας φρέσκια φρέσκια;
Μπορουν να μας που οι ΕΑΑΚΙΤΕΣ Αν θα φιλοτιμιθουν μετα απο τα καραγκιοζιλικια κ ανοιξουν την σχολη ή παλι θα το κλεισουν το μαγαζι-γωνια?
-
ppssiillooss
- Έτος εισαγωγής: 2006
τπτ άκυρο
Τελευταία επεξεργασία από 1 και ppssiillooss, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
το πολυ πολυ να εισαι στην ωρα σου για υδραυλικη. σου λεω εγγυημενα οτι η συνελευση ηταν 3 μερες πριν και η σχολη ανοιξε με 100 ψηφους διαφορα..σιγουρα πραγματα.οσο μπαχαλακιας και να σαι δεν ειναι αποτελεσμα που μπορει να αμφισβητηθειsofibo έγραψε:Όχι,τώρα κατεβαίνω.Θα είμαι στην ώρα μου μην ανησυχείς!dean έγραψε:η συνελευση ηταν 3 μερες πριν. αργησες λιγο...
ελα ενταξει ειπαμε ειναι περιεργη η μερα σημερα αλλα μη το παρακανουμε κ ολας..μεσα στην οργη σου carantine λυσε μου την απορια πως ''θα καθαρισει ο τοπος'' με διδακτρα??κ εξεφρασε αυτη σου την αποψη στην επομενη συνελευση οπου σιγουρα οι μισοι κ βαλε απο τους γυρω σου δεν θα ειχαν την δυνατοτητα να ειναι εκει αν η προταση σου ηταν σε ισχυ..κ αναφερομαι κ στη δεξια πτερυγα του αμφιθεατρου..οσο για τα γουρουνια που θα θελες να μπουν μεσα, θα ναι πολυ μαυρη η μερα που θα συμβει αυτο, κ θα σου ευχηθω να εισαι εκει για να το ζησουμε παρεα..μπορει κ να αλλαξεις γνωμη τοτε...ξαναλεω περιεργη η μερα σημερα αλλα ας ειμαστε πιο προσεκτικοι στο τι λεμε κ τι προτεινουμε
-
Lost.in.Athens
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Παρακαλούμε παρά την όποια αγανάκτησή σας, να μην κάνετε flaming posts που ξεφεύγουν από το μέτρο
-
psarosoupas
- Έτος εισαγωγής: 2007
Σαπίλα
Ώ παίδες Ελλήνων, ίτε ελευθερούτε πατρίδ’ ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων νυν υπέρ πάντων αγών
Οι άνθρωποί θέλουν να είναι οι πρώτοι που θα συλληφθούν μετά τη κατάργηση του ασύλου.
Δεν εξηγείται αλλιώς.
Δεν εξηγείται αλλιώς.
Δε θα είχα αν δεν ήμουν εδώ τη ''χαρά'' να διαβάζω και να απαντώ στα απειλητικά μηνύματα και τις ουγκανοβρισιές,που περίμεναν στη γωνία.Εγω εκεί που πρέπει να είμαι-στη συνέλευση- θα είμαι.ppssiillooss έγραψε:πως κατάφερες τους άλλους να ξυπνήσουν απτα χαράματα και εσύ πας φρέσκια φρέσκια;