Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Επιλογή Συγγραμμάτων 2ου εξαμήνου (2008-09)
Συντονιστής: University Editors
Επιλογή Συγγραμμάτων 2ου εξαμήνου (2008-09)
ρε παιδιά έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι συγγράμματα να διαλέξουμε δεύτερο εξάμηνο"????
Re: Επιλογή Συγγραμμάτων 2ου εξαμήνου (2008-09)
Λοιπόν, θα σου πω τη γνώμη μου για τα βιβλία που είχαμε εμέις προ 2ιετίας
1)Μαθ.Ανάλυση ΙΙ: του Ρασσιά. Εμάς βέβαια μας έδωσε μόνο το Α τεύχος γιατί τότε δεν είχε ολοκληρώσει το 2ο τεύχος. Τεσπα, πολύ καλό βιβλίο, με παραδείγματα κλπ και γενικά στη φολοσοφία του κου Ρασσια...
2)Μηχανική ΙΙ: του Βαρδουλάκη. Πρέπει να είναι ένα πολύ άρτιο σύγγραμμα, αλλά εγώ είχα μεγάλη δυσκολία να το παρακολουθήσω όντας ακόμα στο 1ο έτος...Τι να πω, ρίξτε κ μια ματιά στη βιβλιοθήκη για να δείτε περι τινος προκειται...
Για τα υπολοιπα δεν έχω να προσθεσω κατι...
1)Μαθ.Ανάλυση ΙΙ: του Ρασσιά. Εμάς βέβαια μας έδωσε μόνο το Α τεύχος γιατί τότε δεν είχε ολοκληρώσει το 2ο τεύχος. Τεσπα, πολύ καλό βιβλίο, με παραδείγματα κλπ και γενικά στη φολοσοφία του κου Ρασσια...
2)Μηχανική ΙΙ: του Βαρδουλάκη. Πρέπει να είναι ένα πολύ άρτιο σύγγραμμα, αλλά εγώ είχα μεγάλη δυσκολία να το παρακολουθήσω όντας ακόμα στο 1ο έτος...Τι να πω, ρίξτε κ μια ματιά στη βιβλιοθήκη για να δείτε περι τινος προκειται...
Για τα υπολοιπα δεν έχω να προσθεσω κατι...
Μαθηματική Ανάλυση: Ασυζητητί τα βιβλία του Ρασσιά, τα οποία είναι καλογραμμένα, με αρκετές ασκήσεις και στη φιλοσοφία των θεμάτων της εξεταστικής.
Μηχανική: Τα βιβλία του Βαρδουλάκη είναι γενικώς ένα μπάχαλο χωρίς αρχή, μέση, τέλος. Του Τζιόλα δε ξέρω πως είναι, αλλά είναι δύσκολο να είναι ακόμη χειρότερο.
Οικοδομική: ο Neufert έχει οποιδήποτε κτηριακό έργο θα σου χρειαστεί.
Μηχανική: Τα βιβλία του Βαρδουλάκη είναι γενικώς ένα μπάχαλο χωρίς αρχή, μέση, τέλος. Του Τζιόλα δε ξέρω πως είναι, αλλά είναι δύσκολο να είναι ακόμη χειρότερο.
Οικοδομική: ο Neufert έχει οποιδήποτε κτηριακό έργο θα σου χρειαστεί.
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.
(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.
(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Εγώ έχω του Τζιόλα και μου φαίνεται πολύ καλύτερο, με αρκετές λυμένες ασκήσεις εφαρμογής. Του καθηγητή είναι δυσνόητο γι αυτό είχε αρχίσει πέρσι να το ξαναγράφει: http://www.mqn.gr/phpBB/viewtopic.php?f=6&t=179#p972dimos έγραψε:Μηχανική: Τα βιβλία του Βαρδουλάκη είναι γενικώς ένα μπάχαλο χωρίς αρχή, μέση, τέλος. Του Τζιόλα δε ξέρω πως είναι, αλλά είναι δύσκολο να είναι ακόμη χειρότερο.
- lybe33
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Παιδιά υπάρχει πρόβλημα με τη δήλωση όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα.Help
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
ok.thanks για τη βοήθεια