Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)
Συντονιστής: University Editors
Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)
@exeisanapthra αλλά τί είναι? φιλική προειδοποίηση..?
regnabo..regno..regnavi..sum sine regno..
-
Exeisanapthra?
- Έτος εισαγωγής: 2008
@mone τέρμα οι δημοσιεύσεις.
Πάω να διαβάσω
Πάω να διαβάσω
29 κατασκευαστές σπιτιών συνιστούν shqip
Όποιος μάθει κατι για την εξέταση τησ φιλοσοφιας αυριο παρακαλω να το αναφερει
-
κωνσταντιναk
- Έτος εισαγωγής: 2005
καλο ειναι να ξερουμε κ μεις τι γινεται..ερχομαι απο τον ιουλιο απο πατρα, καθε βδομαδα αθηνα, για να δωσω τα μαθηματα..κ μενω σε παλιοξενοδοχεια, υποχρωνομα σε γνωστους γνωστων, η ερχομαι κατευθειαν το πρωι, αυπνη να δω οτι εχει παλι καταληψη,απεργια, η οτι εχει αναδρομο ερμη, η εβρεξε στη ζιμπαμπουε...συγνωμη, αλλα ειμαι ανεργη πανω απο 1 χρονο, κ τα οικονομικα μου ειναι να ζητιανευω 50αρια για τα εισητηρια απο τουσ δικουσ μου..κ οταν εισαι 18, ειναι καλα..αλλα στα 30-ειμαι δοαταπ- δεν ειναι καλα..εσεις οι πιο πολλοι εχετε τη ανεση τελευταια στιγμη να κλεισετε τη σχολη, πηδωντας απο το μπαλκονι διπλα απο το σπιτι σας..αλλα πολλοι απο μας τα σκαμε κανονικα, κ μενουμε στο δρομο...σκεφτειτε λιγο τους καιρουσ που ζουμε..ελεος δηλαδη, μιλαμε για κατασταση εκτος ελεγχου
- Becoming_I
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Off topic:
Να συνδράμω και εγώ στη σαπουνόπερα του merde_conserve
Συμπλοκή του exeisanapthra με καταληψίες
http://www.youtube.com/watch?v=bgYBh5kP ... re=related
Να συνδράμω και εγώ στη σαπουνόπερα του merde_conserve
Συμπλοκή του exeisanapthra με καταληψίες
http://www.youtube.com/watch?v=bgYBh5kP ... re=related
σας παρακαλω ας μας πει καποιος τι γινεται στα κτηρια...ειμαστε μακρυα...να μην κανουμε το κοπο να ερθουμε;
Ήμουν στη σχολή από τις 8 μέχρι τις 10. Σε αυτό το διάστημα ΔΑΠ-ΕΑΑΚ τα λέγανε για τα ωραία που συμβαίνουν στη σχολή. Η ΔΑΠ ανέφερε μάζεμα υπογραφών για ΓΣ τη Δευτέρα. Παρακάτω συνάδελφοι δεν γνωρίζω.
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having me a buddy to be with to tell me where we's going to, coming from, or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world..every day. There's too much of it. It's like pieces of glass in my head..all the time. Can you understand?
- Prince of Persia
- Έτος εισαγωγής: 2010
Ισχύει... Η Δαπ θα μαζέψει υπογραφές για να γίνει συνέλευση τη Δευτέρα με σκοπό να ξεκινήσει η εξεταστική την Τρίτη με το υπάρχον πρόγραμμα... Αυτά τα είπε μέλος της Δαπ...
''Tίποτα γενναίο δεν μπορεί ο άνθρωπος να κάμει στον κόσμο, αν δεν υποτάξει τη ζωή του σ' έναν Αφέντη ανώτερό του.'',Νίκος Καζαντζάκης
Sting-Desert Rose
Sting-Desert Rose
αρα ρε παιδια δεν θα δωσουμε σημερα μαθημα...γιατι μας λενε πως η υδραυλικη θα δωθει...ενημερωστε για να ξερουμε ειναι κριμα
Δεν είπε κανείς κάτι τέτοιο. Κοίταξε πάλι τη έχουμε γράψει στην υδραυλική