Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Τεχνική Μηχανική ΙΙ (Μηχανική του Παραμορφωσίμου Σώματος) (2010-11)
Συντονιστής: University Editors
Re: Τεχνική Μηχανική ΙΙ (Μηχανική του Παραμορφωσίμου Σώματος) (2010-11)
Υπαρχει ματινα..φαντασου ποσο το δυσκολεψαν το μαθημα που πλεον το κανει και η ματινα!
εγω το εδωσα το καλοκαιρι,μονο με τον γκαρουτσο και νομιζω πως ηταν υπεραρκετος...δεν ξερω αν υπαρχει και καποιο αλλο βοηθημα,αλλα νομιζω πως δεν χρειαζεται....moonwillow έγραψε:Εκτός από Γκαρούτσο (μηχανική του παραμορφώσιμου σώματος Ι), υπάρχει κάποιο άλλο βοήθημα ή, έστω, μπορώ να βρω κάπου σημειώσεις/λυμμένες ασκήσεις;
Νομίζω, ο Γκαρούτσος δεν ανταποκρίνεται τόσο στο βαθμό δυσκολίας των θεμάτων
- .moonwillow
- Έτος εισαγωγής: 2010
ξέρεις όνομα βοηθήματος και εκδόσεις; Με βοηθάς πολύ, thanksskype έγραψε:Υπαρχει ματινα..φαντασου ποσο το δυσκολεψαν το μαθημα που πλεον το κανει και η ματινα!
Προσωπικά δε με βολεύει τόσο, γιατί εξηγεί τα πολύ απλά πράγματα, και θέλω να δω πολλές λυμμένες ασκήσεις, επεξηγήσεις κτλ...mixalis έγραψε:εγω το εδωσα το καλοκαιρι,μονο με τον γκαρουτσο και νομιζω πως ηταν υπεραρκετος...δεν ξερω αν υπαρχει και καποιο αλλο βοηθημα,αλλα νομιζω πως δεν χρειαζεται....moonwillow έγραψε:Εκτός από Γκαρούτσο (μηχανική του παραμορφώσιμου σώματος Ι), υπάρχει κάποιο άλλο βοήθημα ή, έστω, μπορώ να βρω κάπου σημειώσεις/λυμμένες ασκήσεις;
Νομίζω, ο Γκαρούτσος δεν ανταποκρίνεται τόσο στο βαθμό δυσκολίας των θεμάτων
Everything is broken up and dances.
Εισαι στη σχολη μας και δεν ξερεις τι ειναι η ματινα?δεν ειναι βοηθημα..κανει φροντιστηρια κ εχει σημειωσεις και παλια θεματα λυμενα και αρκετες ασκησεις..ρωτα κανεναν στο ετος σου ,σιγουρα θα εχει..
-
mike89
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Ε σιγά 1 έτος είναι και εγώ τέταρτο εξάμηνο έμαθα τι εστί Ματίνα. Τώρα τελευταία έπιασε τα πρώτα έτη..skype έγραψε:Εισαι στη σχολη μας και δεν ξερεις τι ειναι η ματινα?δεν ειναι βοηθημα..κανει φροντιστηρια κ εχει σημειωσεις και παλια θεματα λυμενα και αρκετες ασκησεις..ρωτα κανεναν στο ετος σου ,σιγουρα θα εχει..
-
amazing_happens
- Έτος εισαγωγής: 2007
συμφωνω... δεν χρειαζεται κατι αλλο, αρκει να καταλαβεις αυτα που διαβαζεις.mixalis έγραψε: εγω το εδωσα το καλοκαιρι,μονο με τον γκαρουτσο και νομιζω πως ηταν υπεραρκετος...δεν ξερω αν υπαρχει και καποιο αλλο βοηθημα,αλλα νομιζω πως δεν χρειαζεται...
- .moonwillow
okayy, thanks! : )skype έγραψε:Εισαι στη σχολη μας και δεν ξερεις τι ειναι η ματινα?δεν ειναι βοηθημα..κανει φροντιστηρια κ εχει σημειωσεις και παλια θεματα λυμενα και αρκετες ασκησεις..ρωτα κανεναν στο ετος σου ,σιγουρα θα εχει..
Everything is broken up and dances.
- Jimmis

Η σχ'=0 η σy=?mixalis έγραψε:θα παρεις ενα συστημα με παραλληλο τον οψ' στην AB και ενα με παραλληλο τον οψ'' στην CD και θα μεταφερεις τις τασεις στο οχψ,να εχεις κατα νου πως οι ορθες σου τασεις εναι μηδεν στις AB,CD...
Your gonna eat lightning, and your gonna crap thunder!
Mickey Goldmill
Rocky (1976)
Mickey Goldmill
Rocky (1976)
η σψ ειναι ιση με τ..το λεει το σχημα...Jimmis έγραψε:Η σχ'=0 η σy=?mixalis έγραψε:θα παρεις ενα συστημα με παραλληλο τον οψ' στην AB και ενα με παραλληλο τον οψ'' στην CD και θα μεταφερεις τις τασεις στο οχψ,να εχεις κατα νου πως οι ορθες σου τασεις εναι μηδεν στις AB,CD...
- Jimmis

Eννουσα Σy'.Sorry αλλα μονο σε αυτο το θεμα το εχω χασει.mixalis έγραψε:η σψ ειναι ιση με τ..το λεει το σχημα...Jimmis έγραψε:Η σχ'=0 η σy=?mixalis έγραψε:θα παρεις ενα συστημα με παραλληλο τον οψ' στην AB και ενα με παραλληλο τον οψ'' στην CD και θα μεταφερεις τις τασεις στο οχψ,να εχεις κατα νου πως οι ορθες σου τασεις εναι μηδεν στις AB,CD...
Your gonna eat lightning, and your gonna crap thunder!
Mickey Goldmill
Rocky (1976)
Mickey Goldmill
Rocky (1976)