Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εξέταση Εφαρμοσμένης Υδραυλικής
Συντονιστής: University Editors
Re: Εφαρμοσμένη Υδραυλική (2010-11)
Καλα...σιγα μην γινουν οι εξετασεις...εγω εδινα και φυσικη το πρωι...αλλωστε και οι καθηγητες απο τα μαθηματα της φυσικης αλλα και τις αλγευρας που εδιναν δεν καταφεραν κατι...πιστευετε οτι τα εαακ αλλα και οι μπαχαλοσυνασπισμενοι θα μας αφησουν να δωσουμε?
Μόλις επεστρεψα απο τη σχολη..Δεν αφηνουν να δωσουμε..Δυο τυποι που ειναι απεξω απ το κτ.Υδραυλικης ειπαν πως εχουν μιλησει και με τους καθηγητες..οσοι πανε παντως να δωσουν φευγουν ενας ενας..εχω κουραστει απ αυτη την ιστορια....
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση πάντως.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
-
woody_alex
- Έτος εισαγωγής: 2005
η υδραυλικη γτ δε ειναι μαζι με τα υπολοιπα μαθηματα που χαθηκαν ? στο συμπληρωματικο προγραμμα ?
-
blindone1712
- Έτος εισαγωγής: 2007
κάτι ακούστηκε ότι ο Στάμου δεν ήθελε να δοθεί σαν αναβολή...κοινώς,καλό χειμώναwoody_alex έγραψε:η υδραυλικη γτ δε ειναι μαζι με τα υπολοιπα μαθηματα που χαθηκαν ? στο συμπληρωματικο προγραμμα ?
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
Δηλαδή ο κάθε καθηγητής κάνει οτι γουστάρει? Αφού υπάρχει απόφαση της διοίκησης της σχολής για αναπλήρωση δεν ειναι υποχρεωμένος να την κάνει κάποια στιγμή?blindone1712 έγραψε:κάτι ακούστηκε ότι ο Στάμου δεν ήθελε να δοθεί σαν αναβολή...κοινώς,καλό χειμώναwoody_alex έγραψε:η υδραυλικη γτ δε ειναι μαζι με τα υπολοιπα μαθηματα που χαθηκαν ? στο συμπληρωματικο προγραμμα ?
-
blindone1712
- Έτος εισαγωγής: 2007
σχετικό είναι αυτό...νταβατζιλίκι θα έλεγα υπάρχει από την μεριά των καθηγητών..κι εμείς κατάλαβες τι είμαστε έτσι?Reporter έγραψε: Δηλαδή ο κάθε καθηγητής κάνει οτι γουστάρει? Αφού υπάρχει απόφαση της διοίκησης της σχολής για αναπλήρωση δεν ειναι υποχρεωμένος να την κάνει κάποια στιγμή?
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....