Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)
Συντονιστής: University Editors
Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)
σε εμας εχει αλλαξει κατι?η εξεταστικη κανονικα μεχρι 21/10 δε θα γινει κ στις 24 αρχιζουν μαθηματα?κ απο κει κ περα θα δειξει ποτε θα δωθουν αυτα που χαθηκαν...εχω καταλαβει κατι λαθος?
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με βάση την απόφαση του Δ.Σ. της 10/10/11 σε σχέση με τα μαθήματα των οποίων η εξέταση δεν πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το πρόγραμμα της 27/9/11, ανακοινώνεται συμπληρωματικό πρόγραμμα εξετάσεων της επαναληπτικής περιόδου 2010-11.
Το Δ.Σ. στην ίδια συνεδρίαση αποφάσισε ότι εξαιτίας του περιορισμένου διαθέσιμου χρόνου, είναι στο εξής πρακτικά αδύνατη η αναβολή εξέτασης μαθήματος για οποιοδήποτε λόγο εξωγενή προς τη Σχολή, όπως π.χ. απεργία όλων των ΜΜΜ.
Ρε κοροϊδευόμαστε η μου φαίνεται; Τι πράγματα είναι αυτά;
Με βάση την απόφαση του Δ.Σ. της 10/10/11 σε σχέση με τα μαθήματα των οποίων η εξέταση δεν πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το πρόγραμμα της 27/9/11, ανακοινώνεται συμπληρωματικό πρόγραμμα εξετάσεων της επαναληπτικής περιόδου 2010-11.
Το Δ.Σ. στην ίδια συνεδρίαση αποφάσισε ότι εξαιτίας του περιορισμένου διαθέσιμου χρόνου, είναι στο εξής πρακτικά αδύνατη η αναβολή εξέτασης μαθήματος για οποιοδήποτε λόγο εξωγενή προς τη Σχολή, όπως π.χ. απεργία όλων των ΜΜΜ.
Ρε κοροϊδευόμαστε η μου φαίνεται; Τι πράγματα είναι αυτά;
Ένα μεγαλο μπραβο στη σχολή που για άλλη μια φορά προσπαθεί να ελέγξει τα αντανακλαστικά των φοιτητών βάζοντας τα μαθήματα που έχουν αναβληθεί (αναβολές για τις οποίες δεν έχουν καμία ευθύνη οι φοιτητές όπως η σημερινή) ενδιάμεσα σε άλλα μη επιτρέποντας κανένα προγραμματισμό στους φοιτητές. Μπράβο στην εξεταστική των 2μιση βδομάδων...

Walk on with hope in your heart and you will never walk alone...
-
akrovolistos
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Τι ακριβώς έκαναν; Σύμπτηξαν όλες τις χαμένες μέρες σε 2 Σάββατα (εκτός του 9ου εξαμήνου); ΘΕΟΙ ΛΑΙΜΕ!
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου για την επαναφορά του shoutbox στο mqn.gr
Ζήτω οι ρετσέτες!
Ζήτω οι ρετσέτες!
-
blindone1712
- Έτος εισαγωγής: 2007
ξέρουμε που μένει ο Γκόλιας?
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
η εφαρμοσμενη υδραυλικη που ειναι;
Ρε πράγματι που ειναι η υδραυλική? Πάνε καλά τα άτομα? Θέλω να πιστεύω οτι κάναν λάθος απλά γιατί αν το κάνουν για άλλο λόγο ειναι απλά ελεεινοί...
Συναδελφοι,εγω παλι δεν μπορω να βρω το δικαιο?ξερει κανεις ποτε ειναι?φαινεται καποια μαθηματα δε μας αντεξαν και το βαλαν στο ποδια
!!
Τελευταία επεξεργασία από 1 και FREEMAN, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
Το βλέπω να τρακοσαρίζει το τοπικ...
Παιδιά είδαμε όλοι μας ότι η υδραυλική δεν είναι στο πρόγραμμα?