ingenieurin26 έγραψε:tsol21 έγραψε:Στο ΣΕΜΦΕ που εκαναν 1 εβδομαδα παραπανω καταληψη απο μας,τα μαθηματα της Πεμπτης και της Παρασκευης αναβληθηκαν λογω της απεργιας στα ΜΜΜ.Εκει δηλαδη πως ''προλαβαινουν''??Μηπως ο προεδρος-εντεταλμενος απο το Υπουργειο,εχει και καποιους ''συνεργατες'' απο τη φοιτητικη παραταξη της ΔΑΠ λεω εγω- και θελει καπως να μας ''επιπληξει'' που αγωνιστηκαμε και μεις λιγακι??ε??λεω εγω τωρα...
Στη ΣΕΜΦΕ που κάνανε μια εβδομάδα κατάληψη πάνω από εμάς κάνουν μια εξεταστική που λέγεται
"Επαναληπτική Εαρινη" και διαρκεί 3 βδομάδες (έχει και σάββατα).
Εδώ και σε άλλα topics του ίδιου forum βλέπω ότι δεν έχουν ιδέα ότι θα αναβληθούν τα μαθήματα τους αύριο και μεθαύριο και περιμένουν κάποια ανακοίνωση το μεσημέρι ίσως, οπότε αν ξερεις κατι να τους το πεις. Επίσης αν κάποιος ΣΕΜΦΙΤΗΣ ξέρει αν εμείς θα γραψουμε Στατική ΙΙΙ αύριο θα θελα να μας το πει.

Νομίζω ότι είναι σημαντικό να σταθούμε σε 2 σημεία:
1)στο Σ.Ε.Μ.Φ.Ε. κάνουν ΕΑΡΙΝΗ επαναληπική εξεταστική μέσα σε 3 βδομάδες και προφανώς κάποια στιγμή αργότερα θα κάνουν την χειμερινή επαναληπτική(ανάλογη πρόταση είχα κάνει παλιότερα,πριν βγεί το πρόγραμμα-θαύμα) που σημαίνει ότι δε θα χρειαστεί να γίνουν τελατίνι,όπως εμείς(μέσα σε λιγότερο από 4 βδομάδες ΟΛΗ την επαναληπτική)
2)Το ότι ΔΕΝ έχουν ενημερωθεί ακόμα,δε σημαίνει ότι θα δώσουν αύριο.Αντιθέτως,στη δική μας σχολή έχει ΗΔΗ βγεί ανακοίνωση που λέει πως ό,τι και να γίνει,εμείς θα δώσουμε...