Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Η ερώτηση αφορά τους ποδοσφαιρόφιλους:
Fifa 2012 ή PES 2012?...

Δικαίωμα ψήφου στην επόμενη συνέλευση θα έχουν μόνο όσοι φέρουν handheld κονσόλα , τύπου game boy / game gear / PSPagnwstos x έγραψε:Χαχαχα με το ποστ μου έριξα τη φιτιλιά και μπλόκαρα την εκπαιδευτική διαδικασία![]()
.Αφού δε θέλετε καταλήψεις χαχχαχαχα
![]()
Στα 11 εγω λεω φιφα... στα 12 δεν εχω προλαβει να τα δω καν...Κοκός έγραψε:Η ερώτηση αφορά τους ποδοσφαιρόφιλους:
Fifa 2012 ή PES 2012?...
Κοίτα .Εγώ πάντα πρότεινα pro(φίφα έχω να παίξω από το 2001 και το pro ήταν μακράν πιο ρεαλιστικό) αλλά απ όσο ξέρω το χουν βελτιώσει ακριβώς λόγω του ανταγωνισμού με αυτό.Λένε ότι το καινούριο μπορεί να ξεπεράσει το προ 12 οπότε εγώ θα τσέκαρα και τα 2....Κοκός έγραψε:Η ερώτηση αφορά τους ποδοσφαιρόφιλους:
Fifa 2012 ή PES 2012?...

Σώπα ξεπέρασε το προ 11?Το έβρισκα πολύ καλό αν εξαιρέσεις τα απαράδεκτα δύσκολα πέναλτυΚαμένος έγραψε:Στα 11 εγω λεω φιφα... στα 12 δεν εχω προλαβει να τα δω καν...Κοκός έγραψε:Η ερώτηση αφορά τους ποδοσφαιρόφιλους:
Fifa 2012 ή PES 2012?...
OxYdO έγραψε:μέχρι τώρα είχα την εντύπωση ότι το φίφα είναι πιο ρεαλιστικό (δεν ξέρω για τα 12), αλλά έχει ένα μειονέκτημα. Δεν είναι προ...

και τα ηλίθια-ανύπαρκτα φάουλ που έδινε συνεχώς... (μη βάλω και τις χασογκολιές)agnwstos x έγραψε:
Σώπα ξεπέρασε το προ 11?Το έβρισκα πολύ καλό αν εξαιρέσεις τα απαράδεκτα δύσκολα πέναλτυ![]()