Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σύμμικτες Κατασκευές (2010-11)
Συντονιστής: University Editors
-
Amelie
- Έτος εισαγωγής: 2006
Re: Σύμμικτες Κατασκευές (2010-11)
Κανα λυμένο θέμα παίζει?? Απ' ότι βλέπω τα θέματα δεν είναι και πολυ παρόμοια με τις ασκήσεις και έχω αρχίσει να ανησυχώ... 
Aν δεν μπορείς να βρεις λύση, βρες άλλο πρόβλημα...
- gandalf
- Ιδρυτικό Μέλος
Λογικά λες για το Θεμα 1 (21/3/2008), μόνο τότε δεν έδινε στοιχεία για όλη τη διατομή, στα άλλα παλιά θέματα υπήρχε μόνο ένας άγνωστος πχ το tf. Αλλα σε αυτό το θέμα ζητάει "ελαχιστη διατομή" άρα εμβαδόν και όχι διαστάσεις κάθε μέλους χωριστά. Το μόνο πρόβλημα είναι πόσο είναι το ύψος της δοκού. Αν υπάρχει αυτό μετά έχεις 2 εξισώσεις με 2 αγνώστους (βάθος θλιβόμενης ζώνης xo και Aa εμβαδόν). Αλλά σου λέει πάχος σκυροδέματος πλήρωσης 0,325 m, άρα λογικά κάπου εκεί είναι και το ύψος των δοκών (έστω με κάποια μικρή επικάλυψη) αλλιώς δεν έχει νόημα να προσθέτεις βάρος με ένα άχρηστο σκυρόδεμα....ομως γινεται ο κακος χαμος εαν εχουμε αγνωστους και το μηκοσ πελματος και του κορμου και τα παχη τους..μηπως πρεπει να κανουμε υποθεσεισ οτι ειναι κατηγορια 1 για να κανουμε πλαστικη αναλυση και απο εκει να βγαλουμε σχεσεις μεταξυ τους? η κατι αλλο? μπορει καποιος συναδελφος που γνωριζει να βοηθησει τη σκεψη μου?
"Στου Μακρυγιάννη πριν προλάβεις να μιλήσεις,
Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε,
μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό,
να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε,
μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό,
να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
-
Gate13
- Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Τα σημερινά θέματα
Edit: Έχουν ανέβει στη σελίδα του μαθήματος. Gate13 αν συνεχίσεις έτσι θα σου προσθέσουμε ακόμα 2 πηλίκια
Edit: Έχουν ανέβει στη σελίδα του μαθήματος. Gate13 αν συνεχίσεις έτσι θα σου προσθέσουμε ακόμα 2 πηλίκια
Σε γνώρισα από παιδί μικρό...Πανάθα μου μου πήρες το μυαλό...
έχει κανείς το mail του καρυδάκη;
regnabo..regno..regnavi..sum sine regno..
Ερώτηση: Δεδομένης ροπής και διατομής, πως γίνεται η διαστασιολόγηση ελάσματος ενίσχυσης ορθογωνικού σχήματος με γνωστή τη μία πλευρά. ( το 2ο ερωτημα απο τα θεματα του 2011). ευχαριστώ.
Αν θυμάμαι καλά γίνεται με δοκιμές.
λογικο μου ακουγεται γιατι με εξισωσεις παει μακρια η βαλιτσα. ευχαριστω reporter.....
Παιδια να ρωτησω κατι? εχει λυσει κανεις το 1ο θεμα απο την επαναληπτικη 2007-2008? το προσπαθω με δοκιμες και δεν βρισκω με τπτ καποιο έλασμα που να ικανοποιει τις απαιτησεις!
ερωτηση:οταν λεει οτι τα δοκαρια υποστυλωνονται τι συμβαινει;απλα στη φαση σκυροδετησης το φορτιο του νωπου σκυροδεματος δεν αναλαμβανεται απο τη σιδηρα διατομη;ειναι και κατι αλλο που ισχυει;
Μια ερώτηση, γνωρίζει κάποιος ποιός καθηγητής διορθώνει τα γραπτά ή ποιός είναι ο συντονιστής του μαθήματος ?