Το θέαμα που παρουσίαζε σήμερα το αμφιθεατρό μας ήταν άκρως απογοητευτικό!Προσωπικά θεωρώ πως δεν τιμά κανέναν μας το γεγονός ότι παραμονή 48ωρης γενικής απεργίας και δεν μαζευτήκαμε ούτε καν ικανός αριθμός για να γίνει μία πολιτισμένη πολιτική συζήτηση...
Υ.Γ. Κάποια στιγμή πήρε το αφτί μου ότι στο αμφιθέατρο γίνεται Δ.Σ. Πάρθηκε κάποια απόφαση(έστω και για τα μάτια του κόσμου μιας και ούτως ή άλλως ο πρόεδρος μας έχει γραμμένους;)
Συνάδελφοι αποδείξατε ότι όλοι σας αδιαφορείτε για όλα όσα γίνονται! Τελίκα όλοι έχετε σοφέρ ή λεφτά για πάρκινγκ για να γράψετε την παρασκευή, κλόνο για να δώσει 2 μαθήματα παράλληλα το σάββατο και όλα τα μαθήματα περασμένα και δεν σας πειράζει το χάλι του προγράμματος.
Μια κοινωνία προβάτων κυβερνάται μόνο από λύκους.
Ντροπή σε όλους σας!
Μου είναι δύσκολο να πιστέψω πως 60% των τοπ φοιτητών είναι ρεαλιστικά ανεπαρκείς...
pap έγραψε:Συνάδελφοι αποδείξατε ότι όλοι σας αδιαφορείτε για όλα όσα γίνονται! Τελίκα όλοι έχετε σοφέρ ή λεφτά για πάρκινγκ για να γράψετε την παρασκευή, κλόνο για να δώσει 2 μαθήματα παράλληλα το σάββατο και όλα τα μαθήματα περασμένα και δεν σας πειράζει το χάλι του προγράμματος.
Ντροπή σε όλους σας!
ειμαστε στο διπλανο τοπικ που λεμε για πινακιδες και σχεδιο ελα απο κει φαση εχει
pap έγραψε:Συνάδελφοι αποδείξατε ότι όλοι σας αδιαφορείτε για όλα όσα γίνονται! Τελίκα όλοι έχετε σοφέρ ή λεφτά για πάρκινγκ για να γράψετε την παρασκευή, κλόνο για να δώσει 2 μαθήματα παράλληλα το σάββατο και όλα τα μαθήματα περασμένα και δεν σας πειράζει το χάλι του προγράμματος.
Ντροπή σε όλους σας!
ειμαστε στο διπλανο τοπικ που λεμε για πινακιδες και σχεδιο ελα απο κει φαση εχει
Ολα κλειστά πάνω παιδιά.Εχουν κλείσει τις εισόδους για την Πολυτεχνειούπολη και η Πατσαλιά μας έδιωξε.Δεν νομίζω οτι θα δοθούν ουτε τα υπόλοιπα μαθήματα...
Ο θυρωρός είπε πως τα υπόλοιπα θα δοθούν κανονικά λογικά. Ειδικά για γεωλογία είπε πως ο καθηγητής ήταν σίγουρος πως θα έρθει. Λίγο πριν ξεκινήσει η πορεία λογικά θα έχει διαλυθεί το μπούγιο και θα μπορέσετε να μπείτε μέσα...λογικά πάντα! Αν και η λογική δεν έχει καμία θέση στα όσα συμβαίνουν αυτό το διάστημα..
Ξέρω πως ποτέ δε σημαδεύουνε στα πόδια. Στο μυαλό είναι ο στόχος.
Το νου σου ε;