Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Off-topic / Flaming Posts
- lybe33
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Re: Ειδήσεις & Κείμενα
Ρε παιδιά, έχω γνώση του τόπικ ''Ειδήσεις & κείμενα''. Για τη Χιλή ήθελα να φτιάξω ξεχωριστό...Μπορείτε να το επαναφέρετε και να σβήσετε και αυτή τη δημοσίευση?
-
Lost.in.Athens
- Επίτιμο μέλος
Όχι, καθώς ο καθένας θα μπορούσε να ανοίξει καινούργιο θέμα για κάθε κείμενο εδώ μέσα. Αν γίνει εκτενής σχολιασμός, θα διαχωριστεί το θέμα.
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Off topic:
μαζευτείτε με paktomenos & karvoudista αφού πατε παντου μαζι, να βάλετε αλλα δυο-τρια κειμενα και σχολια , να κανουμε καινουργιο τοπικ
μαζευτείτε με paktomenos & karvoudista αφού πατε παντου μαζι, να βάλετε αλλα δυο-τρια κειμενα και σχολια , να κανουμε καινουργιο τοπικ
- lybe33
- Επίτιμο μέλος
Μα δεν υπάρχει τέτοιος κανονισμός...Το παρόν τόπικ δημιουργήθηκε για να μην δημιουργούνται 1000000 τόπικ για κάθε είδηση, γιατί οι περισσότερες δε σχολιάζονται. Δεν με εμποδίζει κανείς να φτιάξω ένα ξεχωριστό...
Re: 25/10: 24ωρη απεργία ΜΜΜ
Λοιπόν παιδιά,επειδή έχουν ειπωθεί πολλά τον τελευταίο καιρό,οφείλω να τοποθετηθώ επί παντός επιστητού.Έχουμε και λέμε:
1.φτάνει πια
2(και σημαντικότερο κατ' εμε).Έχουμε κουραστεί μέχρι και μεις οι Νίντζα!!!
Υ.Γ:Το <2> είναι απειλή....
1.φτάνει πια
2(και σημαντικότερο κατ' εμε).Έχουμε κουραστεί μέχρι και μεις οι Νίντζα!!!
Υ.Γ:Το <2> είναι απειλή....
Re: 25/10: 24ωρη απεργία ΜΜΜ
συγνώμη για την παρέμβαση αλλά τις απειλές που εξαπολύει ο Kw από πάνω μην τις χρεωθώ εγώ. Γράφει ο καθένας ανώνυμα και λέει οτι του κατέβει. Κωστής Γώγος
Θα σαι συ για πάντα το μωράκι μου
τα παγακια μες το φραπεδακι μου
κι ας μην εχεις ταξικη συνείδηση, και ας εχεις λουμπεν παρελθον
θέλω να σε κάνω μια πριγκίπισσα
και ας είσαι μια τζιβάτη χίπισα
θελω ριζικα μαζί να αλλάξουμε, θελω να ψηφισεις ΚΚΕ
τα παγακια μες το φραπεδακι μου
κι ας μην εχεις ταξικη συνείδηση, και ας εχεις λουμπεν παρελθον
θέλω να σε κάνω μια πριγκίπισσα
και ας είσαι μια τζιβάτη χίπισα
θελω ριζικα μαζί να αλλάξουμε, θελω να ψηφισεις ΚΚΕ
-
kavourdista-amugdala
Re: Βιβλία που δε θα δοθούν (2011-12)
Επίσης ακόμα πιο παλιά τα κείμενα σκαλίζονταν σε πέτρες, όπως στους φλινκστόουνςmerde_conserve έγραψε:Αστικά Υδραυλικά: παλαιότερα δεν δίνονταν καν συγγράμματα, αφού δεν έχουν παρά διακοσμητικό χαρακτήρα.
Ήμουν αντάμης, δε θα πεθάνω κιότης κι αναδρομάρης χορτασμένος και προδότης
- merde_conserve
- Ιδρυτικό Μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2005
Ας μείνουμε τώρα στα on-topic, αυτό ακριβώς λέω και γω, φιλτράρετε τις πιο "πολυτελείς" περιπτώσεις από τις πιο βασικές ώστε να δείτε που να επικεντρωθείτε. Γιατί τα δόντια του Γκόλια τα είδαμε και όλη αυτή την περίοδο, τι σας κάνει να νομίζετε ότι θα είναι μαξιμαλιστής και ευγενικός και στη συνέχεια; 
Y.Γ Ούτε στα Σίδερα το πολυ-χρειάζεσαι στο βιβλίο των Εφαρμογών (της θεωρίας είναι απαραίτητο). 14 ασκήσεις σου ανεβάζουν κάθε χρόνο οι άνθρωποι!!
Καλά μου παιδιά, πριν 10 χρόνια (που δεν έζησα εγώ ευτυχώς, μου τα παν άλλοι) δεν υπήρχαν φόρουμ, βοηθητικά sites, και βιβλία. Και όμως ο κόσμος επιβίωνε. Learn to live with it. Τώρα τα χετε όλα και φυσάτε το γιαούρτι. 
Y.Γ Ούτε στα Σίδερα το πολυ-χρειάζεσαι στο βιβλίο των Εφαρμογών (της θεωρίας είναι απαραίτητο). 14 ασκήσεις σου ανεβάζουν κάθε χρόνο οι άνθρωποι!!
Αχ αυτή η νέα γενιά, the younger it gets, the dumber it becomes.Επίσης ακόμα πιο παλιά τα κείμενα σκαλίζονταν σε πέτρες, όπως στους φλινκστόουνς

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
-
kavourdista-amugdala
Σοφέ παππού, (''καλά μου παιδιά''merde_conserve έγραψε:Αχ αυτή η νέα γενιά, the younger it gets, the dumber it becomes.Καλά μου παιδιά, πριν 10 χρόνια (που δεν έζησα εγώ ευτυχώς, μου τα παν άλλοι) δεν υπήρχαν φόρουμ, βοηθητικά sites, και βιβλία. Και όμως ο κόσμος επιβίωνε. Learn to live with it. Τώρα τα χετε όλα και φυσάτε το γιαούρτι.
Ήμουν αντάμης, δε θα πεθάνω κιότης κι αναδρομάρης χορτασμένος και προδότης
- merde_conserve
- Ιδρυτικό Μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2005
Ναι, η γιαγιά μου είναι από το Brighton και το παίζω κοσμοπολίτης ώρες-ώρες. Επίσης, σύντομα θα πάμε στον κάδο. Το διαισθάνεσαι έτσι; 
http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.