Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Επιλογή συγγραμμάτων 4ου έτους (2011-12)
Συντονιστής: University Editors
-
Lost.in.Athens
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Επιλογή συγγραμμάτων 4ου έτους (2011-12)
Έχω μια απορία για τα βιβλία της Στατικής IV/Αντισεισμικής Τεχνολογίας. Σε ένα άλλο θέμα είδα ότι προτείνεται να πάρουμε στη Στατική IV το βιβλίο του Κατσικαδέλη, γιατί είναι πιο κοντά στο συγκεκριμένο μάθημα και μετά στην Αντισεισμική να πάρουμε το βιβλίο του Chopra. Φέτος όμως βλέπω ότι στη Στατική IV έχει προστεθεί το βιβλίο ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, Clough/Penzien. Έχει κανείς άποψη για το βιβλίο αυτό;
-
paktomenos
Re: Επιλογή συγγραμμάτων 4ου έτους
Εκδόσεις Φούντα είναι, uber-αδικο θα είναι λογικά.Εγώ έχω δει το 2τομο του Κατσικαδέλη από φίλο μου και τα έλεγε σένια πάντως.Γίνεται να τα πάρουμε και τα 2? 
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
Του Κατσικαδελη ειναι καλο το βιβλιο ομως επειδη εχω διαβασει και καποια κομματια απο του Clough ειναι και αυτο παρα πολυ καλο. Δεν ειναι τυχαιο που το προτεινουν σε πολλα πανεπιστημια του εξωτερικου ....
-
taliampes
- Έτος εισαγωγής: 2007
Στατική 4 πάρτε Κατσικαδέλη.Καλό βιβλίο και το μάθημα γίνεται
πάνω σε αυτό από τους καθηγητές.Το βιβλίο του chopra είναι ποιο πολύ
για τα αντισεισμικά.
πάνω σε αυτό από τους καθηγητές.Το βιβλίο του chopra είναι ποιο πολύ
για τα αντισεισμικά.
- Elendil
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Και του Clough θεωρείται ένα από τα συγγράμματα αναφοράς για τη δυναμική παγκοσμίως και καλό είναι να το έχετε, ειδικά αν θέλετε να ασχοληθείτε με τον τομέα. Δυστυχώς και οι δύο τόμοι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ύλης - ελπίζω κάπως να διορθωθεί η κατάσταση. Για παράδειγμα, με βάση τα στοιχεία του Ευδόξου, ετοιμάζεται νέα έκδοση για τα βιβλία των θεμελιώσεων, τα οποία θα είναι ένα βιβλίο - δεν ξέρω αν προλαβαίνει να γίνει κάτι τετοιο και με τη Συμμετρία
Spoiler: showαλλιώς ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ χρειάζεται εκεί στο υπουργείο
θα μας κάνουν και βίαιους στα γεράματα 
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος
If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος
If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
Re: Επιλογή συγγραμμάτων 4ου έτους (2011-12)
Στη στατική 4 μόνο ο πρώτος τόμος του Κατσικαδέλη καλύπτει την ύλη που γίνεται? Επίσης του Clough ok είναι καλό αλλά έχει όλα τα σχετικά με αυτά που διδασκόμαστε στο μάθημα? Και γενικά μπορεί κάποιος να πει μια γνώμη σχετικά με το πόσο βοηθάνε τα παραπάνω βιβλία για το διάβασμα της εξεταστικής?
Spoiler: showκάνα κίτρινο ΕΜΠstyle παίζει? Ευχαριστώ!
νομίζω ότι θα σου χρειαστει και ο δευτερος τομος...τουλαχιστον όταν το εδινα το μαθημα πριν αρκετα χρονια ειχα διαβασει και το 2ο τομο...αν θυμαμαι καλα είναι για τα πολυβαθμια και τις αποσβεσεις ο δευτερο τομος...οπως και να χει και οι δυο τομοι του Κατσικαδελη ειναι καλοι και πολυ χρησιμοι για τη Στατικη 4nami έγραψε:Στη στατική 4 μόνο ο πρώτος τόμος του Κατσικαδέλη καλύπτει την ύλη που γίνεται? Επίσης του Clough ok είναι καλό αλλά έχει όλα τα σχετικά με αυτά που διδασκόμαστε στο μάθημα? Και γενικά μπορεί κάποιος να πει μια γνώμη σχετικά με το πόσο βοηθάνε τα παραπάνω βιβλία για το διάβασμα της εξεταστικής?
για το Clough που λες δεν το ειχαμε τοτε...
αδικια παντως για του νεοτερους που παιρνουν ''κουτσουρεμενα'' βιβλια!!!ισως σε λιγο καιρο και αυτα τα λιγα να τα πληρωνετε κιολας...αλλα ειπαμε περικοπες, δυσκολοι καιροι, συστημα δανεισμου και αλλες μαλακιες!!!
-
Lost.in.Athens
- Επίτιμο μέλος
Για τη διαχείριση τεχνικών έργων, από πού διαβάζουμε; Παίρνουμε κίτρινο βιβλίο; Ή από την πρώτη επιλογή: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ", ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ;
Γιατί και η 2η επιλογή μου φαίνεται αρκετά καλή: PROJECT MANAGEMENT, HARVEY MAYLOR
Γιατί και η 2η επιλογή μου φαίνεται αρκετά καλή: PROJECT MANAGEMENT, HARVEY MAYLOR
- merde_conserve
- Ιδρυτικό Μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2005
Υπάρχει κίτρινο βιβλίο από το οποίο διαβάζεται το μάθημα (τα άλλα για βιβλιοθήκη), δεν είμαι σίγουρος αν φέτος με τις περικοπές θα το πάρετε, αλλά υποθέτω πως ναι. Οπότε διάλεξε το καλύτερο!
http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
-
Lost.in.Athens
- Επίτιμο μέλος