Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Αλλαγή Τρόπου Διανομής Πάσο
Συντονιστής: University Editors
Re: Αλλαγή Τρόπου Διανομής Πάσο
Αν επισκεφτούμε ξανά την σελίδα που κάναμε την αίτηση για το πάσο μόλις εισάγεις τα στοιχεία σου σου βγάζει αμέσως μήνυμα για το αν έχει εγκριθεί η αίτησή σου ή όχι...Και αν θυμάμαι καλά οι αρχικές οδηγίες έλεγαν πως από την στιγμή που θα εγκριθεί η αίτηση απαιτούνται 5 εργάσιμες ημέρες μέχρι να πάει στο σημείο παράδοσης...
Το βάζω εδώ νομίζω ότι ταιριάζει καλύτερα.
Πριν λίγο πήγα να βγάλω κάρτα μηνιαία για τα ΜΜΜ και δεν μου δέχτηκαν το παλίο πάσο αν και ισχύει ώς το τέλος του μήνα και το πάσο μας θα βγεί από όσο ξέρω μετά τις έγγραφες που σε μας τελειώνουν στις 14/11.Δεν μου την ανανέωσαν ενώίσως δεχτούμε την επίσημη βεβαιωση σπουδων από τη Γραμματεία
Θα ήθελα αν κάποιος είχε παρόμοιο συμβάν τώρα να το παραθέσει και τι απάντηση εισέπραξε? Ευχαριστώ.
Πριν λίγο πήγα να βγάλω κάρτα μηνιαία για τα ΜΜΜ και δεν μου δέχτηκαν το παλίο πάσο αν και ισχύει ώς το τέλος του μήνα και το πάσο μας θα βγεί από όσο ξέρω μετά τις έγγραφες που σε μας τελειώνουν στις 14/11.Δεν μου την ανανέωσαν ενώίσως δεχτούμε την επίσημη βεβαιωση σπουδων από τη Γραμματεία
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
Μου είχε συμβεί προηγούμενη χρονιά το ίδιο. Τότε μου είχαν πει από το μετρό ότι είναι ευθύνη της σχολής να έχουμε πάσο στη σωστή ημερομηνία και όχι του φορεα συγκοινωνιών. Μηνιαία κάρτα δεν μου βγάζαν, ως λύση μου είχαν πει να κόβω μειωμένα εισητήρια και άμα με πιάσουν να πάω όταν έχω το καινούργιο πάσο για να μου σβίσουν την κλίση. Γενικά το δίκιο σου δύσκολα θα το βρεις. Δεν ξέρω άμα δεχτούν τη βεβαίωση σπουδών, δοκίμασε το, ίσως είναι η μόνη λύση.
-
Lost.in.Athens
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Εμένα πάντως στη σελίδα που κάναμε την αίτηση για το πάσο μού λέει ότι η αίτησή μου έχει εγκριθεί από τη γραμματεία και αναμένεται η εκτύπωσή του. Οπότε ελπίζω μέσα στην επόμενη βδομάδα να είναι έτοιμο...
-
akrovolistos
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Από την ιστοσελίδα του πάσου :
Σας ενημερώνουμε ότι η ισχύς των περυσινών Δελτίων Ειδικού Εισιτηρίου (ΠΑΣΟ) παρατείνεται έως τις 30/11/2011
Τελευταία επεξεργασία από 1 και ingenieurin26, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
Αιτία: link
Αιτία: link
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου για την επαναφορά του shoutbox στο mqn.gr
Ζήτω οι ρετσέτες!
Ζήτω οι ρετσέτες!
καλά τί κάνουν τόσο καιρό??? :@ δηλαδή αύριο θα πρέπει να "χτυπήσουμε" ολοκληρο εισητήριο??? δεν είναι αστείο όλο αυτο??!?!?!
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
30-11 γράφει ο akrovolistos, άρα μπορούμε να βγάλουμε και κάρτα με το περσινό πάσο
ingenieurin26 έγραψε:30-11 γράφει ο akrovolistos, άρα μπορούμε να βγάλουμε και κάρτα με το περσινό πάσο
30-11... όντως... δεν το πρόσεξα...
Εχει παρει κανεις πασο ?