Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Ερώτηση για την εγγραφή σε εξάμηνο
Συντονιστής: University Editors
Re: 24/10-13/11: Εγγραφές Χειμερινού Εξαμήνου
εφοσον μπορεις να διορθωσεις οτι δηλωσες μεχρι τις 13, η επιβεβαιωση θα γινει μετα...
Re: 24/10-13/11: Εγγραφές Χειμερινού Εξαμήνου
κατάλαβα σε ευχαριστώ πολύ:)
-
QEye
- Έτος εισαγωγής: 2008
Re: Ερώτηση για την εγγραφή σε εξάμηνο
Εμένα δεν μου έχει ενεργοποιημένη ακόμα την επιλογή "εγγραφή σε εξάμηνο".. έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα ή ξέρετε τι μπορεί να έχει συμβεί?
- Elendil
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Μήπως μπαίνεις απ' τα στοιχεία φοιτητών και όχι απ'το εγγραφολόγιο;
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος
If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος
If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
-
+blueoystercult+
ΝΑι ετσι νομιζα και γω...απλα πατα στα δεξια κατω απ τα στοιχεια σου ''επομενο'' 
-
QEye
ok thanks βρήκα επιτέλους το χαμένο πόρταλ που σε οδηγεί στο απόκρυφο εγγραφολόγιο.
παιδια οι εγγραφες ποτε ειναι??δεν περασαν ετσι???
-
saveapenguin
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Παιδιά εγώ έκανα την εγγραφή, αλλά δε μου έχει σταλεί ακόμα κάποιο μέιλ ότι επικυρώθηκε (όπως σε προηγούμενες χρονιές...). Τι πρέπει να κάνω;
@ Agcivil
Κι εμένα δεν μου έχουν στείλει σχετικό μέιλ, αλλά πήγα στη γραμματεία και μου είπαν ότι περάστηκε η εγγραφή.
Θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις στο http://www.civil.ntua.gr και σπουδές-->στοιχεία φοιτητών-->εγγραφή σε εξάμηνο. Αν σου λέει κατάσταση ΟΚ (όχι αναμονή) τότε λογικά έχει περαστεί η εγγραφή σου. Τουλάχιστον σ' εμένα έτσι είναι.
Κι εμένα δεν μου έχουν στείλει σχετικό μέιλ, αλλά πήγα στη γραμματεία και μου είπαν ότι περάστηκε η εγγραφή.
Θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις στο http://www.civil.ntua.gr και σπουδές-->στοιχεία φοιτητών-->εγγραφή σε εξάμηνο. Αν σου λέει κατάσταση ΟΚ (όχι αναμονή) τότε λογικά έχει περαστεί η εγγραφή σου. Τουλάχιστον σ' εμένα έτσι είναι.
"I only know two very real evils in life: remorse and illness. The only good is the absence of those evils."
"We must live, we must love, and we must believe that we live not only today on this scrap of earth, but have lived and shall live forever, there, in the Whole"
War and peace-Leo Tolstoy
"We must live, we must love, and we must believe that we live not only today on this scrap of earth, but have lived and shall live forever, there, in the Whole"
War and peace-Leo Tolstoy