14-17 & 21-24/07: Σεμινάρια για Autocad και Matlab

Συντονιστής: University Editors

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Καμένος
Ιδρυτικό Μέλος
Δημοσιεύσεις: 896
Εγγραφή: Σάβ, 17 Μάιος 2008 9:05 pm
Έτος εισαγωγής: 2006

14-17 & 21-24/07: Σεμινάρια για Autocad και Matlab

Δημοσίευση από Καμένος »

Στα πλαίσια των Κεντρικών Δράσεων του Έργου ΕΠΕΑΕΚ “Αναμόρφωση Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών Ε.Μ.Π.” διοργανώνονται δύο κύκλοι Σεμιναρίων πάνω σε θεματικές ενότητες που περιλαμβάνουν πακέτα και εργαλεία Λογισμικού χρήσιμα για όλους του φοιτητές των Σχολών του Ε.Μ.Π.
α. Σχεδίαση με τη βοήθεια Η/Υ (CAD), με χρήση του προγράμματος AutoCAD της Autodesk.
β. Αναλύσεις-Υπολογισμοί και Προγραμματισμός με τη βοήθεια του πακέτου Matlab της Mathworks, και των εργαλείων του (Toolboxes).
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στις εξής ημερομηνίες:
14/7/08 – 17/7/08 και 21/7/08 – 24/7/08

Τα σεμινάρια Σχεδίαση με τη βοήθεια Η/Υ (CAD), με χρήση του προγράμματος AutoCAD της Autodesk θα πραγματοποιηθούν στο Διατμηματικό Εργαστήριο Προσωπικών Υπολογιστών που βρίσκεται στο πρώτο όροφο του Κέντρου Η/Υ, 10:00 - 13:00 (πρωϊνό τμήμα) και 15:00 - 18:00 (απογευματινό τμήμα).

Τα σεμινάρια Αναλύσεις-Υπολογισμοί και Προγραμματισμός με τη βοήθεια του πακέτου Matlab της Mathworks, και των εργαλείων του (Toolboxes) θα πραγματοποιηθούν στο Εργαστήριο Προσωπικών Υπολογιστών της ΣΗΜΜΥ που βρίσκεται στο πρώτο όροφο του νέου κτιρίου Ηλεκτρολόγων (είσοδος απο το πεζόδρομο που βρίσκεται πίσω απο το Θωμαϊδειο), 10:00 - 13:00 (πρωϊνό τμήμα) και 15:00 - 18:00 (απογευματινό τμήμα).


(Προγραμματίζεται και δεύτερος κύκλος σεμιναρίων τον Σεπτέμβρη)

Περισσότερες πληροφορίες:
acadinfo.ntua.gr
(στο πάνω μέρος 'Ανακοινώσεις')
42
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος
Δημοσιεύσεις: 6363
Εγγραφή: Τρί, 03 Ιουν 2008 6:56 pm
Έτος εισαγωγής: 2007

Re: 14-17 & 21-24/07: Σεμινάρια για Autocad και Matlab

Δημοσίευση από ingenieurin26 »

ACAD_SHMEIOSEIS01[1].pdf
Από my courses---->σχεδίαση έργων ΠΜ με Η/Υ---->Έγγραφα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Απάντηση

Επιστροφή στο