Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Lost and Found
Συντονιστής: University Editors
Re: Lost and Found
Ξέχασα το άσπρο βιβλίο του Ωπλισμένου Σκυροδέματος την ώρα του Μπετόν Ι την Πέμπτη στην αίθουσα 01ΑΒ σε ένα από τα πρώτα θρανία (κάτω από το θρανίο). Αν το έχει βρει κάποιος ας μου στείλει πμ. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
- manolito
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Έχασα κάπου στη σχολή έναν φακό κίτρινο (μπρελοκ) με φωτοβολταϊκό πάνω του από τη μια μεριά. Αν τον βρήκε κάποιος και μου το πει, θα του είμαι ευγνώμων! Πόσο μάλλον αν μου τον παραδώσει !!! Πάνε 2 βδομάδες βέβαια! Ευχαριστώ. Θα ήθελα να σημειώσω ότι χαίρομαι ειλικρινά που είμαι σε μια σχολή με έντιμα άτομα!! Πολλούς ξεχασιάρηδες σαν εμένα θα έχει βοηθήσει..
Εχασα μια μπλε πασοθηκη, με το πασο, την καρτα απεριοριστων διαδρομων και εικοσι ευρω μεσα. Οποιος την βρει ας επικοινωνησει μαζι μου.
Βρηκα ενα πορτοφολι σημερα εξω απο το αμφιθεατρο 1,2..... το παρεδωσα στην γραμματεια... οπου μου ειπαν οτι θα ειδοποιησουν αυτον που το εχασε τηλεφωνικα ( ειχε ταυτοτητα και πασο μεσα αρα μπορουν να τον βρουν..) Οπως και να χει ο κατοχος του μπορει να απευθυνθει στην γραμματεια για να το παραλαβει..
Ενταξει, την βρηκα. Σταματηστε να ψαχνετε.apo7 έγραψε:Εχασα μια μπλε πασοθηκη, με το πασο, την καρτα απεριοριστων διαδρομων και εικοσι ευρω μεσα. Οποιος την βρει ας επικοινωνησει μαζι μου.
Χάθηκε σήμερα ένα ντοσιέ σημειώσεων, στο σχεδιαστήριο 1 την ώρα της αρχιτεκτονικής. Αν το βρήκε κάποιος ας μου στείλει πμ.. Ευχαριστώ!
-
+blueoystercult+
- Έτος εισαγωγής: 2008
Βρηκα κατα τις 17 : 00 σημερα πισω απο το αμφιθεατρο ενα κινητο (σε κακη κατασταση,μπορει να εσπασε απο τη πτωση του). Ειχε ανοιξει αλλα βρηκα και την καρτα SIM. Οποιος το εχασε να επικοινωνησει μαζι μου με PM να του το δωσω στη σχολη.
Off topic:
Ρε apo7, πες κανενα ευχαριστω αντι να λες και καλα ειρωνικα ''σταματηστε να ψαχνετε''.
Off topic:
Ρε apo7, πες κανενα ευχαριστω αντι να λες και καλα ειρωνικα ''σταματηστε να ψαχνετε''.
στο κυλικειο στο παγκο κατω απο τον καθρεφτη υπαρχει 1 μαυρο ντοσιε.... τουλαχιστον υπηρχε το πρωι.. αν τον ψχνει καποιος
"Στόχευε για το φεγγάρι, ακόμη και αν αστοχήσεις θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ΄αστέρια." (Πλατωνας) Άλλωστε η αστοχία είναι ευτυχία!!! (Εδαφ. ΙΙ)
-
+blueoystercult+
- Έτος εισαγωγής: 2008
Κανεις γι αυτο το κινητο? Να υποθεσω οτι το χασε καποιος εκτος σχολης?? Οποιος ξερει κατι να μου πει.Βρηκα κατα τις 17 : 00 σημερα πισω απο το αμφιθεατρο ενα κινητο (σε κακη κατασταση,μπορει να εσπασε απο τη πτωση του). Ειχε ανοιξει αλλα βρηκα και την καρτα SIM. Οποιος το εχασε να επικοινωνησει μαζι μου με PM να του το δωσω στη σχολη.
Ξέχασα σήμερα 16/12 μία ομπρέλα (γκρι σκούρο χρώμα) στην αίθουσα 5 (στον 2ο όροφο), πάνω σε ένα καλοριφέρ.
Όποιος την βρει ας επικοινωνήσει μαζί μου.
Ευχαριστώ!
Όποιος την βρει ας επικοινωνήσει μαζί μου.
Ευχαριστώ!