Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εδαφομηχανική Ι (2011-12)
Συντονιστής: University Editors
Re: Εδαφομηχανική Ι (2011-12)
ουδεμια!
Το έχω παρακολουθήσει στο έτος μου το μάθημα και φέτος δεν έχω πάει καθόλου οπότε δεν έχω γράψει το όνομά μου σε λίστες για τα εργαστήρια,αν πάω αυτή τη Παρασκευή στο εργαστήριο και γράψω εκεί το όνομά μου λέτε να είμαι καλυμμένος?Γιατί έχω ακούσει ότι είναι χαλαρά τα πράγματα στο εργαστήριο και δεν τρέχει κάτι αν δεν το σημείωσα στην αίθουσα.
- journeyman
- Έτος εισαγωγής: 2009
αν είσαι στο δεύτερο τμήμα μπορείς να γράψεις το όνομα σου στη λίστα από το mycourses
http://mycourses.ntua.gr/announcements/ ... =CIVIL1006
http://mycourses.ntua.gr/announcements/ ... =CIVIL1006
Music washes away from the soul the dust of everyday life
Είμαι πρώτο τμήμα και είναι λίγο περίεργος ο Μπουκουβάλας σε αυτά γτ πήγα στο γραφείο του και έλεγε τα δικά του.Τεσπα,φαντάζομαι οι αυστηρότητες είναι για τους τύπους,ελπίζω ότι θα πάω Παρασκευή και δεν θα υπάρχει πρόβλημα!!!!
Απλά το ρώτησα μήπως το είχε κάνει και κανείς άλλος καμιά Παρασκευή.Ευχαριστώ πάντως!!!
Νομίζω ότι οι λίστες γίνονται απλά για να μην ξεπεραστεί κάποιο συγκεκριμένο όριο διότι δε χωράει αρκετούς το εργαστήριο.Είναι δηλαδή τελείως τυπικές και αυτό που μετράει είναι η παρουσία στο εργαστήριο.
Ναι σίγουρα αυτό είναι το πιο λογικό απλά είπα μήπως είναι αυστηροί στη διασταύρωση της λίστας στην αίθουσα με τη λίστα εργαστηρίου,ακούγεται γελοίο αλλά έχω συναντήσει άπειρους κομπλεξικούς οπότε.....Τεσπα θα πάω και ότι γίνει.Thank you!!!
-
jim_morrison
- Έτος εισαγωγής: 2006
Παιδιά καλησπέρα,
Είμαι μεγάλο εξάμηνο και δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω μαθήματα μέχρι τώρα.Είναι εύκολο να πει κάποιος/α ποιες σειρές ασκήσεων έχουμε για την πρώτη πρόοδο;
Ευχαριστώ
Είμαι μεγάλο εξάμηνο και δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω μαθήματα μέχρι τώρα.Είναι εύκολο να πει κάποιος/α ποιες σειρές ασκήσεων έχουμε για την πρώτη πρόοδο;
Ευχαριστώ
1η έως και 5η. Σε ό,τι αφορά βέβαια το πρώτο τμήμα(Α-Λ), τις ώρες των ασκήσεων έγιναν:jim_morrison έγραψε:Παιδιά καλησπέρα,
Ευχαριστώ
από 2η σειρά οι 3,6,8
από 4η σειρά η 3
από 5η σειρά η 2
& θα γίνουν και κάποιες ασκήσεις τη Δευτέρα.
ερωτηση για τ τμημα Μ-Π:
μηπως μπορω να εχω μια βοηθεια στη συμπληρωματικη ασκηση Σ .6 απο τ 2η σειρα?
ζηταει Vv η Vw ? :S
μηπως μπορω να εχω μια βοηθεια στη συμπληρωματικη ασκηση Σ .6 απο τ 2η σειρα?
ζηταει Vv η Vw ? :S