γάντι του μποξ έγραψε:Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για το μάθημα "Διαχείριση Κυκλοφορίας και Οδική Ασφάλεια" του 9ου εξαμήνου.
Τα αποτελέσματα του μαθήματος μπορείτε να τα δείτε στο συγκεντρωτικό post. Eπιπλέον σύμφωνα με ανακοίνωση στο mycourses όσοι επιθυμούν διευκρινίσεις επί της βαθμολογίας τους παρακαλούνται να προσέλθουν την Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009 από 17:00 έως 17:30 στο Εργαστήριο Κυκλοφοριακής Τεχνικής (2ος όροφος Νέας Πτέρυγας Κτιρίου Αντοχής Υλικών)
Όποιος θέλει να δει το γραπτό του(οδοποιια) να πάει στην γραμματεία(εκεί που έχουν αναρτηθεί και οι βαθμοί) και να γράψει το όνομά του.Η ημερομηνία που θα τα δούμε θα ανακοινωθεί,είπε ο κ.Κανελλαίδης.
Choices are choices.We build our life in the way we want.They will always talk,no matter what we are, and sadly considering the things we are not.
Έχει βγει η Φυσική του 3ου εξαμήνου [νομίζω μόνο για το τμήμα του κ. Ράπτη (Α-Μ)] στο κτήριο Φυσικής (απέναντι από το κτήριο διοίκησης) στο ισόγειο απέναντι από το γραφείο του καθηγητή. Επίσης έχει βγει και μια ανακοίνωση, η οποία αναφέρει κάποια άτομα που πρέπει να επισκεφτούν το γραφείο του καθηγητή.
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς Νίκος Γκάτσος
If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it. Frank Zappa
και καλύτερα θα ήταν να πετύχετε ανοιχτή τη γραμματεία, γιατί το μεσημεράκι τους μαζέψανε.
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς Νίκος Γκάτσος
If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it. Frank Zappa