Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Προσχέδιο Προγράμματος Χειμερινής Εξεταστικής 2011-12
Συντονιστής: University Editors
-
ellinofreneia
- Έτος εισαγωγής: 2010
Re: Προσχέδιο Προγράμματος Χειμερινής Εξεταστικής 2011-12
θα συμφωνησω με thev....Για 3ο εξαμηνο καλο θα ηταν ενα μαθημα της 2ης εβδομαδας να μετατεθει στην 4η εβδομαδα
"Η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν"
ναι ρε παιδιά, είναι νομίζω υπερβολικά πυκνό το πρόγραμμα για το 3ο εξάμηνο, προσωπικά θα πρότεινα η μαθηματική ανάλυση να πάει στη βδομάδα με τις διαφορικές για να ξεμπλοκάρει το πρόγραμμα λίγο [προτείνω την ανάλυση γιατί πέφτει την ίδια μέρα με την μηχανική 1 την οποία καλώς η κακώς αρκετοί χρωστάμε] και για όσους πουν πως το να βάλεις και τα 2 μαθηματικά του 3ου εξαμήνου σε κοντινές ημερομηνίες δεν είναι και ότι καλύτερο, έχω να προτείνω να πάει η ανάλυση στη θέση της γεωδαισίας [ η και της φυσικής] και να πάει η γεωδαισία μαζί με τις διαφορικές
-
mike89
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Αριθμητική Ανάλυση εννοείς μάλλον..giorikas έγραψε:ναι ρε παιδιά, είναι νομίζω υπερβολικά πυκνό το πρόγραμμα για το 3ο εξάμηνο, προσωπικά θα πρότεινα η μαθηματική ανάλυση να πάει στη βδομάδα με τις διαφορικές για να ξεμπλοκάρει το πρόγραμμα λίγο [προτείνω την ανάλυση γιατί πέφτει την ίδια μέρα με την μηχανική 1 την οποία καλώς η κακώς αρκετοί χρωστάμε] και για όσους πουν πως το να βάλεις και τα 2 μαθηματικά του 3ου εξαμήνου σε κοντινές ημερομηνίες δεν είναι και ότι καλύτερο, έχω να προτείνω να πάει η ανάλυση στη θέση της γεωδαισίας [ η και της φυσικής] και να πάει η γεωδαισία μαζί με τις διαφορικές
- merde_conserve
- Ιδρυτικό Μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2005
Τις διαφορικές μη μετακινήσετε μόνο και σας έσκισα (εγώ και ο mike89)

Μην έρθει κανάς ουρανοκατέβατος παραγοντοδαπίτης και πάει και τη βάλει αλλού για αλλού γιατί δεν του κάθεται καλά επειδή πέφτει με κάποιο π.χ της κατεύθυνσης Συγκοινωνιολόγων, γιατί θα επιβεβαιώσω το ποιητικό ρητό: απάνω έχω πάντοντε στη ζώνη μου σφιγμένο, ένα μικρό αφρικάνικο ατσάλινο μπαζούκα.
Μην έρθει κανάς ουρανοκατέβατος παραγοντοδαπίτης και πάει και τη βάλει αλλού για αλλού γιατί δεν του κάθεται καλά επειδή πέφτει με κάποιο π.χ της κατεύθυνσης Συγκοινωνιολόγων, γιατί θα επιβεβαιώσω το ποιητικό ρητό: απάνω έχω πάντοντε στη ζώνη μου σφιγμένο, ένα μικρό αφρικάνικο ατσάλινο μπαζούκα.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
ουτε εδαφομηχανική μην αλλάξει ούτε σιδηρές! το πρόγραμμα είναι τέλειο! <3
bismallah
έλεος! την πρώτη εβδομάδα την Τρίτη πρέπει να ξυπνήσω 6 και μισή το πρωί και να γυρίσω 8 το βράδυ!
δίνω και τα τρία υποχρεωτικά..και η επόμενη μέρα είναι άδεια. αν γίνεται να μεταφερθεί ένα εκεί
δίνω και τα τρία υποχρεωτικά..και η επόμενη μέρα είναι άδεια. αν γίνεται να μεταφερθεί ένα εκεί
Χρωστάω 7 μαθηματα κ τα 5 τα δίνω την πρώτη βδομάδα. 2 από τα οποία τα γράφω την παρασκευή 8.30 κ 12.00. Κάποια αλλαγή στην πρώτη βδομάδα μπορεί να γίνει;
Αυτή η επιμονή να μπαίνει η υδρολογία με τη στατική 4.....Υδρολογία είναι ένα μάθημα που το χρωστάνε αρκετά παιδιά μεγαλύτερου εξαμήνου και στατική είναι ένα μάθημα βασικότατο κατεύθυνσης,καθώς και δύσκολο και απαιτεί καθαρό μυαλό.Δε μπορεί να αλλάξει αυτό το τελείως αταίριαστο ντουέτο??
+100000000000000000000000sofibo έγραψε:Αυτή η επιμονή να μπαίνει η υδρολογία με τη στατική 4.....Υδρολογία είναι ένα μάθημα που το χρωστάνε αρκετά παιδιά μεγαλύτερου εξαμήνου και στατική είναι ένα μάθημα βασικότατο κατεύθυνσης,καθώς και δύσκολο και απαιτεί καθαρό μυαλό.Δε μπορεί να αλλάξει αυτό το τελείως αταίριαστο ντουέτο??
Κι εμένα, πέρα από το ότι δίνω την πρώτη βδομάδα τα 4 από τα 5 που χρωστάω, το βασικό μου πρόβλημα είναι αυτό. Ελπίζω να το αλλάξουν γιατί δεν γίνεται να μπαίνει πάντα το ίδιο πρόγραμμα. Αμα συμφωνούν και οι 5ετείς που χρωστάνε στατική 4 (και νομίζω δεν ειναι λίγοι) ας μετακινηθεί η στατική 4...
προφανώς.... συγνώμη η δύναμη της συνήθειας.....mike89 έγραψε:Αριθμητική Ανάλυση εννοείς μάλλον..giorikas έγραψε:ναι ρε παιδιά, είναι νομίζω υπερβολικά πυκνό το πρόγραμμα για το 3ο εξάμηνο, προσωπικά θα πρότεινα η μαθηματική ανάλυση να πάει στη βδομάδα με τις διαφορικές για να ξεμπλοκάρει το πρόγραμμα λίγο [προτείνω την ανάλυση γιατί πέφτει την ίδια μέρα με την μηχανική 1 την οποία καλώς η κακώς αρκετοί χρωστάμε] και για όσους πουν πως το να βάλεις και τα 2 μαθηματικά του 3ου εξαμήνου σε κοντινές ημερομηνίες δεν είναι και ότι καλύτερο, έχω να προτείνω να πάει η ανάλυση στη θέση της γεωδαισίας [ η και της φυσικής] και να πάει η γεωδαισία μαζί με τις διαφορικές