Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Αναγνωστήριο Ιπποκράτους
- OxYdO
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
Αναγνωστήριο Ιπποκράτους
Το αναγνωστήριο της ιπποκράτους παρέχει ασύρματο ίντερνετ ή αρκετούς υπολογιστές;

-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Re: Αναγνωστηριο Ιπποκρατους
Το αναγνωστήριο στην Ιπποκράτους έχει μόνο έναν υπολογιστή στον 2ο όροφο κι άλλον έναν στο 4ο όροφο, αλλά παρέχει ασύρματο ίντερνετ.
Ρε δε νομιζω να παρέχει ασύρματο ιντερνετ σε όλους. Μόνο για τα μέλη του Ε.Κ.Π.Α με προσωπικό κωδικό...
το αναγνωστήριο έχει αίθουσα στον τρίτο με πολλούς υπολογιστές που μπορείς να κάτσεις στο ιντερνετ απλά κλείνει νωρίς δεν θυμάμαι τι ώρα
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Re: Αναγνωστήριο Ιπποκράτους
sorry, δεν είχα δοκιμάσει ποτέ, δεν ξέρω γιατί το είχα δέσει κόμπο ότι έχει ασύρματο.Reporter έγραψε:Ρε δε νομιζω να παρέχει ασύρματο ιντερνετ σε όλους. Μόνο για τα μέλη του Ε.Κ.Π.Α με προσωπικό κωδικό...
Στο παλιό πολυτεχνείο, στο 5ο όροφο ένος κτιρίου που είναι απέναντι από τους αρχιτέκτονες υπάρχει ενα αναγνωστήριο με 4-5 υπολογιστές. Από εκεί έχω μπεί σίγουρα στο ιντερνετ και με ασύρματοOxYdO έγραψε:Στο παλιό πολυτεχνείο υπάρχει αναγνωστήριο;
Λάθος, όλοι έχουν πρόσβαση.Reporter έγραψε:Ρε δε νομιζω να παρέχει ασύρματο ιντερνετ σε όλους. Μόνο για τα μέλη του Ε.Κ.Π.Α με προσωπικό κωδικό...
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.
(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.
(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Όσες φορές έχω πάει βρίσκω ολα τα δίκτυα κλειδωμένα...Εκτός κι αν υπάρχει ίδιος κωδικός για όλους και τον μοιραστείς μαζί μας αγαπητέ dimodimos έγραψε:Λάθος, όλοι έχουν πρόσβαση.Reporter έγραψε:Ρε δε νομιζω να παρέχει ασύρματο ιντερνετ σε όλους. Μόνο για τα μέλη του Ε.Κ.Π.Α με προσωπικό κωδικό...
- OxYdO
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
Γίνεται καθόλου τζέρτζελο εκεί; λέει να πάω;ingenieurin26 έγραψε:Στο παλιό πολυτεχνείο, στο 5ο όροφο ένος κτιρίου που είναι απέναντι από τους αρχιτέκτονες υπάρχει ενα αναγνωστήριο με 4-5 υπολογιστές. Από εκεί έχω μπεί σίγουρα στο ιντερνετ και με ασύρματοOxYdO έγραψε:Στο παλιό πολυτεχνείο υπάρχει αναγνωστήριο;