Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2011-12)
Συντονιστής: University Editors
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Re: Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2011-12)
βάζεις και το μόνιμο, απλά εννοείται αυτό γιατί με το μόνιμο η φόρτιση πάντα είναι καθολική, ενώ με το κινητό μπορεί να είναι και δυσμενής
ευχαριστώ!ευτυχώς κιόλας γιατί σε αντίθετη περίπτωση αλλάζαν όλα!
-
zoumbourloudaki
- Έτος εισαγωγής: 2006
καλησπερα..θα ηθελα να ρωτησω πως βρισκουμε το fctd στον τυπο του TRdc??ευχαριστω πολυ
fctd=act*fctk,0.05/γczoumbourloudaki έγραψε:καλησπερα..θα ηθελα να ρωτησω πως βρισκουμε το fctd στον τυπο του TRdc??ευχαριστω πολυ
με act=1 και γc=1.5 και το fctk,0.05 το βρικσεις απο πινακα ( υπαρχει πινακας του γιαννοπουλου στο 0δ1 κεφαλαιο στη σελιδα 2, στο site οπου τα ανεβαζει)
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Στον τύπο του ρmax στις σημειώσεις του Γιαννόπουλου Κεφάλαιο 8c σελ. 3 τι είναι τα μφ και εsy,d ;
δεν ξέρω τι είναι αλλά νομίζω ότι δε σου χρειάζονται γιατί είναι στον τύπο για δοκό με αυξημένες απαιτήσεις πλαστιμότητας.Αν είσαι στο τμήμα του γιαννόπουλου για όπλιση δοκών θα σε βοηθήσουν τα παραδείγματα5,6 στο κεφάλαιο 12 για διάτμηση.
Να ρωτήσω και εγώ κάτι.....στο υποστύλωμα οι διευκρινίσεις του θέματος λένε ότι μπορούμε να ακολουθήσουμε διαδικασία είτε με ανιδράσεις συνεχών δοκών είτε με φορτικές επιφάνειες...έχει πει ο γιαννόπουλος ποια από τις 2 να ακολουθήσουμε?????τον σεισμό πως τον συμπεριλαμβάνουμε?
Να ρωτήσω και εγώ κάτι.....στο υποστύλωμα οι διευκρινίσεις του θέματος λένε ότι μπορούμε να ακολουθήσουμε διαδικασία είτε με ανιδράσεις συνεχών δοκών είτε με φορτικές επιφάνειες...έχει πει ο γιαννόπουλος ποια από τις 2 να ακολουθήσουμε?????τον σεισμό πως τον συμπεριλαμβάνουμε?
να ρωτησω και γω κατι με την σειρα μου...για να βρουμε το υψος του υποστηλωματος στο ισογειο(ανφερομαι στον υπολογισμο του Κ2) πρεπει να παρουμε hδοκ/2?
-
paktomenos
- Έτος εισαγωγής: 2008
Γαμώ την παναγία του μπετό 1 και συγκεκριμένα της δοκού Δ3-Δ4 που να σπάσει από το ίδιο βάρος της γαμώ.
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
-
zoumbourloudaki
- Έτος εισαγωγής: 2006
να ρωτήσω κάτι την περίσφυξη θα την λάβουμε υπόψην στον υπολογισμό υποστυλώματος?
Χαχα paktomene τα σπας ρε!