Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εφαρμοσμένη Υδραυλική (2011-12)
Συντονιστής: University Editors
Re: Εφαρμοσμένη Υδραυλική (2011-12)
σε ποια αιθουσα θα γινει αυριο η προοδος και τι ωρα; ευχαριστω
Θα γίνει τη 2η ώρα του μαθήματος(9:30~10:30)στις αίθουσες διδασκαλίας των δύο τμημάτων(αμφ υδραυλικής-αιθ.3).
Ξεκίνα τη μέρα σου με ένα χαμόγελο και ξεπέρασέ το.
Αναρτήθηκαν στο mycources η Εκφώνηση και Λύση του 2ου Τεστ. .
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
Γνωρίζει κανένας που μπορω να βρώ τους πίνακες στους ανοιχτούς αγωγούς?
-
nicklaou
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2009
http://www.mqn.gr/phpBB/university/courses.php?id=76 κατω λέει πίνακες ανοιχτών αγωγών....
Παιδιά,δάσκαλε δεν ξέρω αν έχει επισημανθεί ή όχι,αλλά νομίζω εντόπισα ένα λάθος στις σημειώσεις των ανοικτών αγωγών.σελ.110 το τελευταίο πολλαπλής.τα 2 πρώτα όντως είναι σωστά.το 3ο είναι λάθος,άρα καμία από τις διαθέσιμες επιλογές δεν κάνει....ας το τσεκάρει και κανένας άλλος..
η 3η επιλογή έπρεπε να είναι ώστε να είναι σωστό το ΌΛΑ(που είναι τσεκαρισμένο):
η κρίσιμη κλίση είναι μεγαλύτερη από την κατά μήκος κλίση του πυθμένα..
Αν κάνω λάθος,ας μου πει(και εξηγήσει κάποιος),διότι σημαίνει πως δεν θα έχω καταλάβει τίποτα..
η 3η επιλογή έπρεπε να είναι ώστε να είναι σωστό το ΌΛΑ(που είναι τσεκαρισμένο):
η κρίσιμη κλίση είναι μεγαλύτερη από την κατά μήκος κλίση του πυθμένα..
Αν κάνω λάθος,ας μου πει(και εξηγήσει κάποιος),διότι σημαίνει πως δεν θα έχω καταλάβει τίποτα..
Αγωνιστικό Κούτελο:Η Μαρμελοκοτα.
Σε πολλά σημεία στους κλειστούς αγωγούς είναι απαραίτητη η επίλυση τμήματος της ασκήσης με τη βοήθεια των 4 αρχικών θεμελιωδών προβλημάτων. Ξέρει κάποιος ποιος τρόπος είναι προτιμότερος να χρησιμοποιηθέι? Η χρήση τύπων ή η χρήση πινάκων για την εκάστοτε περίπτωση (όπου φυσικά μπορούν να εφαρμοστούν και τα δυο). Ευχαριστω πολύ.
Δεν υπάρχει γενική απάντηση!giorgoscv έγραψε:Σε πολλά σημεία στους κλειστούς αγωγούς είναι απαραίτητη η επίλυση τμήματος της ασκήσης με τη βοήθεια των 4 αρχικών θεμελιωδών προβλημάτων. Ξέρει κάποιος ποιος τρόπος είναι προτιμότερος να χρησιμοποιηθέι? Η χρήση τύπων ή η χρήση πινάκων για την εκάστοτε περίπτωση (όπου φυσικά μπορούν να εφαρμοστούν και τα δυο). Ευχαριστω πολύ.
- Οι τύποι είναι εύχρηστοι και επιτρέπουν τον βήμα προς βήμα έλεγχο σφαλμάτων.
- Οι πίνακες επιταχύνουν τους υπολογισμούς, αλλά... εγκυμονούν κινδύνους για μεγάλα σφάλματα, εάν ο χρήστης δεν έχει εμπειρία της "τάξης μεγέθους"... (ένα λάθος δεκαδικό στην ανάγνωση αρκεί για να τινάξει το αποτέλεσμα στον αέρα!)
Αυτά από το γράφοντα, ο οποίος:
- Δημιούργησε καινοτόμες προσεγγιστικές σχέσεις, ώστε να μην απαραίτητη η χρήση υπαρχόντων πινάκων στη "Ροή με Ελεύθερη Επιφάνεια".
- Δημιούργησε (για την ακρίβεια μια Συναδελφός σας - ήδη Διπλωματούχος - τους επιμελήθηκε) πίνακες στη "Ροή υπό Πίεση", όπου δεν υπήρχαν.
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
- the last baron
- Έτος εισαγωγής: 2009
Η λύση της 3ης σειράς υπάρχει κάπου? Γιατί στο Mycourses δεν υπάρχει...
The world is like a ride at an amusement park...