Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
10-11/02: Απεργίες ΜΜΜ
Συντονιστής: University Editors
Re: 10-11/02: Απεργίες ΜΜΜ
Η επανεξεταση της ΥΔΡΑΥΛΙΚΗΣ 5ου εξ. παει δευτερα (αυτη που ηταν για αυριο βραδυ)
Τελευταία επεξεργασία από 2 και ingenieurin26, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
Αιτία: πρόσθεσα το εξάμηνο για να μη γίνουν παρεξηγήσεις
Αιτία: πρόσθεσα το εξάμηνο για να μη γίνουν παρεξηγήσεις
-
asymmetros
Παιδιά με την Υδρολογία τι θα γίνει??? Μας δουλεύουν??? Αν καποιος μπορεί να φτάσει στην Πατησίων κρίνεται από το αν δουλεύει ο ΗΣΑΠ???
Δε θα γίνεις Έλληνας ποτέ, ελληναρά μικροαστέ!!!
Εντάξει είναι πιο λογικό να δώσουμε τελικά στο κέντρο που μπορεί να γίνονται και επεισόδια... έχετε δίκιο...εγώ κοιτάω τη πάρτη μου κι εσείς το καλό όλων..
Αύριο θα δουλέψουν μόνο τα πόδια.. ας ντυθούμε ζεστά λοιπόν γιατί θα φτάσει μέχρι 7°C (με αισθητή στους 4 °C ) .. κάντε διατάσεις πριν ..
Στη σχολή προσέχουν να διατηρούμαστε fit όσοι δεν έχουμε αυτοκίνητο ή δε μένουμε στη διαδρομή Πειραιάς-Κηφισία .
Στη σχολή προσέχουν να διατηρούμαστε fit όσοι δεν έχουμε αυτοκίνητο ή δε μένουμε στη διαδρομή Πειραιάς-Κηφισία .
Εάν ο λόγος είναι άρρωστος, ας είναι τουλάχιστον γερά τα αυτιά. (Φουλμπέ)
Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα.
Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα.
- OxYdO
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
Το μετρό (γραμμες 2,3) με ποια λογική θα είναι κλειστό τις ώρες τις πορείας? Πώς θα κατέβει ο κόσμος?

ο,τι θυμαται χαιρεται ο καθενας...
The direction of the eye, so misleading
The defection of the soul, nauseously quick
I dont question, our existence
I just question, our modern needs...
The defection of the soul, nauseously quick
I dont question, our existence
I just question, our modern needs...
-
blindone1712
- Έτος εισαγωγής: 2007
εύλογη απορία...εξεταστικη και μαλακιες...ολοι στην πορειαOxYdO έγραψε:Το μετρό (γραμμες 2,3) με ποια λογική θα είναι κλειστό τις ώρες τις πορείας? Πώς θα κατέβει ο κόσμος?
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
-
MAKIA182
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2009
μα ξερεις τι αναταραχη θα προκληθει στο συμπαν εαν γινει μεταθεση της εξετασης της υδρολογιας;
παιδια, παρακαλω μην σκοτωνεστε για το πού ειναι καλυτερο να γινει η εξεταση. τετοιες συζητησεις εχουν γινει παρα πολλες φορες και ακρη δε βγαινει. απλως, το να υπαρχει αυτη η αντιμετωπιση απεναντι στο μεσο φοιτητη ειναι λυπηρο...
παιδια, παρακαλω μην σκοτωνεστε για το πού ειναι καλυτερο να γινει η εξεταση. τετοιες συζητησεις εχουν γινει παρα πολλες φορες και ακρη δε βγαινει. απλως, το να υπαρχει αυτη η αντιμετωπιση απεναντι στο μεσο φοιτητη ειναι λυπηρο...
“You never change things by fighting the existing reality.
To change something, build a new model that makes the existing model obsolete.”
~Richard Buckminster Fuller
To change something, build a new model that makes the existing model obsolete.”
~Richard Buckminster Fuller
Μήπως γνωρίζει κανείς αν θα γίνει η εξέταση της κυκλοφοριακής ροής? Βέβαια, με δεδομένο ότι συντονιστής είναι ο κ. Γκόλιας, δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να αναβληθεί
-
spyros1377
- Έτος εισαγωγής: 2008
παιδια η υδρολογια θα γινει σιγουρα? το επιβεβαιωσε καποιος διδασκων για να ξερουμε που κινουμαστε?