Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
10-11/02: Απεργίες ΜΜΜ
Συντονιστής: University Editors
Re: 10-11/02: Απεργίες ΜΜΜ
Εγώ πάντως έστειλα ήδη.Άντε κ οι υπόλοιποι!! nikos@itia.ntua.gr εκεί έστειλα. Του Μαμάσση. 
-
saveapenguin
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Παιδιά το θέμα δεν είναι αν θα γίνουν Ζωγράφου και θα βολευτούν 10 ή θα γίνουν Γκίνη και θα βολευτούν 5. Το θέμα είναι ότι είναι παράλογο να ορίζονται εξετάσεις εν μέσω γενικών απεργιών των ΜΜΜ..
Παρεπιμπτόντως, νομίζω ότι είναι λάθος η ερώτηση της ψηφοφορίας εδώ, εγώ ας πούμε αν δεν αναβληθούν οι εξετάσεις θα πάω με ταξί, δε με παίρνει να αφήσω 2 μαθήματα έτσι, αλλά πρέπει ΟΛΟΙ να τους βομβαρδίσουμε με μαιλ και τηλέφωνα, μπας και καταλάβουν το παράλογο του πράγματος.
(+1000 στον dude)
Παρεπιμπτόντως, νομίζω ότι είναι λάθος η ερώτηση της ψηφοφορίας εδώ, εγώ ας πούμε αν δεν αναβληθούν οι εξετάσεις θα πάω με ταξί, δε με παίρνει να αφήσω 2 μαθήματα έτσι, αλλά πρέπει ΟΛΟΙ να τους βομβαρδίσουμε με μαιλ και τηλέφωνα, μπας και καταλάβουν το παράλογο του πράγματος.
(+1000 στον dude)
σιγα μην αφησει ο γκολιας να μη δωσουμε το μαθημα του
+2000 dude
+2000 dude
'"Ηello moose!"
Για όσους γραφετε αύριο Τεχνική Υδρολογία θα πρότεινα να μην πάει κάνεις άυριο Γκίνη,αφού δεν μας το αναβάλλουν να το κάνουμε μόνοι μας
Θα αναφερθω σχετικα με τον κ. Γκολια γιατι αυτο το πραγμα εχει καταντησει εκνευριστικο.
Εδω και καιρο δεν μπορουμε να βρουμε τηλεφωνικως τον κ. Γκολια. δεν ξερω τι ακριβως συμβαινει, αλλα οποτε μελος του εγκελαδου προσπαθησε να τον βρει, δεν σηκωνε κανενα τηλεφωνο. Τοσο προχθες οσο και σημερα, προσωπικα τον εχω παρει καμια 20 αρια φορες και δεν το σηκωνει.
Ηδη απο το σεπτεμβρη συμβαινει αυτο. Τοτε, η γραμματεια μας ειχε πει οτι εχουμε λαθος αριθμο και μας εδωσε τον σωστο με τα ιδια αποτελεσματα.
Η δαπ παντως οταν τον χρειαζεται ως δια μαγειας τον βρισκει
Εδω και καιρο δεν μπορουμε να βρουμε τηλεφωνικως τον κ. Γκολια. δεν ξερω τι ακριβως συμβαινει, αλλα οποτε μελος του εγκελαδου προσπαθησε να τον βρει, δεν σηκωνε κανενα τηλεφωνο. Τοσο προχθες οσο και σημερα, προσωπικα τον εχω παρει καμια 20 αρια φορες και δεν το σηκωνει.
Ηδη απο το σεπτεμβρη συμβαινει αυτο. Τοτε, η γραμματεια μας ειχε πει οτι εχουμε λαθος αριθμο και μας εδωσε τον σωστο με τα ιδια αποτελεσματα.
Η δαπ παντως οταν τον χρειαζεται ως δια μαγειας τον βρισκει
42
αυτό που λες δεν πρόκειται να γίνει για κανένα λόγο! πάντα θα υπάρχουν και κάποιοι που αύριο μπορούν να πάνε και θέλουν να δώσουν το μάθημα. Το θέμα είναι οι καθηγητές να καταλάβουν τη δυσκολία της κατάστασης και να αναβάλουν την εξέταση.
-
DIMITRIS_____
- Έτος εισαγωγής: 2009
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=442746 εδω ο κοσμος καιγεται κ εμεις ασχολουμαστε με τον μαμασση κ τν μιμικου
συμφωνώ πως πρέπει να πιέσουμε με τηλεφωνήματα και email τους καθηγητές,κ εγώ έστειλα καν΄τε το ολοι.
να μην πάει κανείς αύριο να δώσει,αυτή είναι η λύση
επειδη δε μας βλεπω ετοιμους για κατι τετοιο ας καταφερουμε την ακυρωση της εξετασης σε πρωτη φαση...DIMITRIS_____ έγραψε:http://www.tovima.gr/society/article/?aid=442746 εδω ο κοσμος καιγεται κ εμεις ασχολουμαστε με τον μαμασση κ τν μιμικου