Καμένος έγραψε:Θα αναφερθω σχετικα με τον κ. Γκολια γιατι αυτο το πραγμα εχει καταντησει εκνευριστικο.
Εδω και καιρο δεν μπορουμε να βρουμε τηλεφωνικως τον κ. Γκολια. δεν ξερω τι ακριβως συμβαινει, αλλα οποτε μελος του εγκελαδου προσπαθησε να τον βρει, δεν σηκωνε κανενα τηλεφωνο. Τοσο προχθες οσο και σημερα, προσωπικα τον εχω παρει καμια 20 αρια φορες και δεν το σηκωνει.
Ηδη απο το σεπτεμβρη συμβαινει αυτο. Τοτε, η γραμματεια μας ειχε πει οτι εχουμε λαθος αριθμο και μας εδωσε τον σωστο με τα ιδια αποτελεσματα.
Η δαπ παντως οταν τον χρειαζεται ως δια μαγειας τον βρισκει
καμενε αν ημασταν στο twitter θα σου εκανα follow..αν ξηγηθεις και τεχνικη υδρολογια (βλ. υδραυλικη) εγω στις επομενες εκλογες ψηφιζω εγκελαδο.
Ελπίζω να δώσουν και δεύτερη ευκαιρία εξέτασης σε όσους θα λείπουν αύριο, οπώς (ελπίζω πως) θα γίνει με την Εφαρμοσμένη Υδραυλική. Βέβαια αυτό δεν είναι σοβαρή λύση, αλλά άλλοθι για μπορούν να στριμώξουν κάπου (μέσα στα μαθήματα του επόμενου εξαμήνου?) τη δεύτερη εξέταση.
Εγώ αύριο δίνω Τεχνική Υδρολογία, όποιος θέλει να τον παραλάβω με το αυτοκίνητο, πολύ ευχαρίστως. Διαδρομή: Αχαρναί(ψηλά)>Λεωφ. Δημοκρατίας> Αγ. Ανάργυροι (πλατεία)>Λιοσίων>Εξάρχεια.
γκόλιας...ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ !!!το σεπτέμβρη 2 μαθήματα την ίδια ώρα+πολλές άλλες φοβερές κινήσεις!!!!!αύριο τα μισά αναβάλλονται τα άλλα μισά όχι....
μου θέλει και προεδριλίκια...σαν και αυτόν άλλους τόσους χιλιάδες άχρηστους έχουμε σε προεδρικές,διευθυντικές θέσεις γι αυτό δεν μπορεί να γίνει τίποτα σωστό.
και επειδή αυτή η περίοδος θα είναι γεμμάτη απεργίες....ΚΑΛΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ σε ολους!
Ως ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ καλούμε όλο τον κόσμο της σχολής σύμφωνα με την σημερινή απόφαση του ΔΣ του φοιτητικού συλλόγου να διασφάλίσει τη μη διεξαγωγή των εξετάσεων και να απαιτήσουμε την μεταφορά της εξέτασης των μαθημάτων σε άλλη εύλογη ημερομηνία.