Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Θαλάσσια Υδραυλική και Λιμενικά Έργα (2011-12)
Συντονιστής: University Editors
-
Amelie
- Έτος εισαγωγής: 2006
Re: Θαλάσσια Υδραυλική και Λιμενικά Έργα (2011-12)
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που με μπερδεύει.. Γιατί στην άσκηση 2009-2010 εξωτ. λιμ. έργου με πρανή δεν υπολογίζεται ακρομώλιο? Σε τέτοιες ασκήσεις δεν πρέπει πάντα να υπολογίζουμε και διατομή ακρομωλίου όπως ο Τέρρυ στις ασκ. 3 και 6?
Aν δεν μπορείς να βρεις λύση, βρες άλλο πρόβλημα...
Από παλαιότερα έτη ξέρω να σου πω ότι από το κεφάλαιο 5 είναι μέσα τα 5.4/5.6/5.7!art_emis έγραψε:Μπορεί κάποιος να γράψει ποια κεφάλαια από το βιβλίο είναι μέσα στην ύλη?
και τα κεφάλαια 1/2/3/4 ολόκληρα
-
MRGonzales
- Έτος εισαγωγής: 2008
Στις ασκήσεις επιτρέπονται ανοιχτές σημειώσεις ή μόνο τα βιβλία;
Τα πάντα όλα ανοιχτά!
ξερετε μηπως ποσους βαθμους παιρνει η θεωρια..??και μοιαζουν οι ασκησεις που μπαινουν με του τερι..??ευχαριστω..
Και εγώ έχω τις ίδιες απορίες αν και για τη δεύτερη μάλλον η απάντηση είναι καταφατική αν κρίνουμε από τα παλιά θέματα που υπάρχουν...john13 έγραψε:ξερετε μηπως ποσους βαθμους παιρνει η θεωρια..??και μοιαζουν οι ασκησεις που μπαινουν με του τερι..??ευχαριστω..
Και επίσης μήπως ξέρει κάποιος αν στη θεωρία Κανονικής 2009-10 στην 4η ερώτηση αυτό που θέλει είναι να περιγράψουμε το μοντέλο SMB???
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
Ξέρει κανείς πόση ώρα έχουμε για τις ασκήσεις?
-
Big_Marouli
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
-
sailor moon
- Έτος εισαγωγής: 2007
Ξέρει κανείς πως μεταβάλεται το ύψος και το μήκος κύματος συναρτήση της γωνίας πρόσπτωσης? θεωρία 2011 ερώτημα 3,4! Ευχααριστω!!
-
bfCanterbury
- Έτος εισαγωγής: 2007
Στην λυμένη άσκηση 8 του Terry τα L/Lo και Η/Ηο έχουν υπολογιστεί σωστά από το σχήμα 6.1,σελ 87;και αν ναι, το Hb από πού το βρίσκει;
Saw you riding on a moon cloud, saw you walking on a whirlpool, from the corner of my eye, I saw you.
Saw you sitting on a sunbeam, in the middle of my daydream, Oh my Lady Fantasy, I love you.
Saw you sitting on a sunbeam, in the middle of my daydream, Oh my Lady Fantasy, I love you.