Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Ειδικά Κεφάλαια Οδοποιίας (2011-12)
Συντονιστής: University Editors
Re: Ειδικά Κεφάλαια Οδοποιίας (2011-12)
Τις διατομες που αναφεραται (τριπολη) που μπορω να τις βρω ; Περα απο την ασκηση θορυβου που εκτιμω πως θα ειναι σαν τις εφαρμογες του βιβλιου , οι αλλες δυο ασκησεις θα ειναι σαν αυτες στο my courses (Εφαρμογές κλάδων ανισόπεδων κόμβων , Τροποποίηση ισόπεδης διασταύρωσης σε ανισόπεδη) ;; Ευχαριστω και παλι.
Έχει πάρει κανείς πίσω το θέμα ?
Καποιος να δωσει απαντησει στον ομερτα αν μπορει..
Τις διατομές μπορείς να πας απο την γραμματεία να τις πάρεις, αν τις μοιράζουν ακόμα. Όσο αναφορά τις ασκήσεις , ναι οι άλλες δύο θα είναι σαν αυτές στο mycourses
Έχω διαβάσει την άσκηση του βιβλίου και παρατηρώ ότι ούτε θάμνοι υπάρχουν ούτε τραχεία και λεία επιφάνεια οπότε θα το χωρίσω σε 3 τμήματα,τη μια ευθεία μέχρι το τέλος του ηχοπετάσματος την έχει φέρει,θα φέρω την άλλη που συνδέει το R και την αρχή του ηχοπετάσματος οπότε χωρίζεται σε 3 τμήματα.Έχει κάποιος καμιά καλύτερη ιδέα?elena13 έγραψε:Έχει κάνει κανείς την άσκηση του θορύβου; Σε πόσα οδικά στοιχεία χωρίζουμε το τμήμα που μας δίνεται;
επειδη δεν θυμαμαι (και προφανως δεν τις βρισκω), ο Γλαρος εχει επιστρεψει το φυλλαδιο με τις ασκησεις των υψομετρικων διαμορφώσεων???
Don't squeeze too tight
'Cos I can blow up in your face like dynamite
'Cos I can blow up in your face like dynamite
Στις επιστροφές εγώ δεν την πήρα αλλα είχα πάει πριν καμιά 10αριά μέρες και τα είχε αφήσει εκεί πάνω,τώρα λογικά θα έχει επιστρέψει και τις άλλες.
ναι εγω το πηρα σημερα..GinTonic έγραψε:Έχει πάρει κανείς πίσω το θέμα ?
Για θόρυβο κανείς?Βουβαμάρα.
Κι εγώ σε 3 τμήματα το χώρισα. Και μην ξεχάσετε να ελέγξετε τη θέση της πηγής!