Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Στατική IV (2011-12)
Συντονιστής: University Editors
Re: Στατική IV (2011-12)
To 28 ας πούμε ποιός το συμφώνησε?Υπάρχει κι ένα μπετό κάπου εκεί αν δεν κάνω λάθος..
Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα καλύτερα Τετάρτη να τελειώνουμε.Ή αλλιώς μετά τις 2.
-
tsiou
- Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Προσωπικά έστειλα mail στον κ. Σαπουντζάκη για εξέταση μετά το πέρας της εξεταστικής, δηλαδή 6-7 Μαρτίου. Μπορεί να υπάρχουν και ενδιάμεσα ημερομηνίες που να με βολεύουν αλλά είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, ότι οποιαδήποτε ημερομηνία μέσα στην εξεταστική κάποιου τον προγραμματισμό θα καταστρέφει. Νομίζω πως πρέπει προς την ίδια κατεύθυνση να πιέσουμε όλοι. (Μην κοιτάει καθένας την παρτάρα του)
Give me a place to stand, and I will move the Earth.
+1tsiou έγραψε:Προσωπικά έστειλα mail στον κ. Σαπουντζάκη για εξέταση μετά το πέρας της εξεταστικής, δηλαδή 6-7 Μαρτίου. Μπορεί να υπάρχουν και ενδιάμεσα ημερομηνίες που να με βολεύουν αλλά είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, ότι οποιαδήποτε ημερομηνία μέσα στην εξεταστική κάποιου τον προγραμματισμό θα καταστρέφει. Νομίζω πως πρέπει προς την ίδια κατεύθυνση να πιέσουμε όλοι. (Μην κοιτάει καθένας την παρτάρα του)
+1tsiou έγραψε:Προσωπικά έστειλα mail στον κ. Σαπουντζάκη για εξέταση μετά το πέρας της εξεταστικής, δηλαδή 6-7 Μαρτίου. Μπορεί να υπάρχουν και ενδιάμεσα ημερομηνίες που να με βολεύουν αλλά είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, ότι οποιαδήποτε ημερομηνία μέσα στην εξεταστική κάποιου τον προγραμματισμό θα καταστρέφει. Νομίζω πως πρέπει προς την ίδια κατεύθυνση να πιέσουμε όλοι. (Μην κοιτάει καθένας την παρτάρα του)
Αν έχετε διαβάσει προηγούμενα posts έχει υποθεί αυτή η ημερομηνία ως βολική ειδικά για εμάς του 4ου έτους. Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και να κρίνετε αμέσως..Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να γίνει η εξέταση με το πέρας της εξεταστικής αλλά ο καθηγητή (η γραμματεία, ο πρόεδρος δεν ξέρω) δεν θέλουν να γίνει μετά.
Ρε παιδια η Τριτη ειναι μια μερα που επειδη δεν επηρεαζει κατευθυνσεις συγκεντρωνει πολλες πιθανοτητες να μας κανουν την χαρη και να το αλλαξουν.sofibo έγραψε:To 28 ας πούμε ποιός το συμφώνησε?Υπάρχει κι ένα μπετό κάπου εκεί αν δεν κάνω λάθος..Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα καλύτερα Τετάρτη να τελειώνουμε.Ή αλλιώς μετά τις 2.
Οσο για το μπετο : υποτειθεται οτι το μαθημα το εχουμε διαβασμενο γιατι θα το διναμε. Οποτε με μια-μιαμιση μερουλα επαναληψη πας και το δινεις. Αν επομενως εχεις 5 αντι για 6 μερες για το μπετο δεν κανει καμια απολυτως διαφορα (ειδικα για το μπετο δεν κανει διαφορα)
Αφού το χεις διαβασμένο γιατί δε το δίνεις μετά τα Θεμέλια όπως είναι ? Χειραγώγηση πάει σύννεφο...
ΟΚ δεν δινω θεμελια , δεν με νοιαζει .... Ποσο κοντοφθαλμος ? Χειραγωγηση ειναι αυτο ή αληθεια ? Τι διαφορα σου κανει μια μερα μπετο παραπανω ? Να μαθεις τι ?gbalok έγραψε:Αφού το χεις διαβασμένο γιατί δε το δίνεις μετά τα Θεμέλια όπως είναι ? Χειραγώγηση πάει σύννεφο...
Τελος παντων ας μπει οποτε θελετε . Αδιαφορω...