Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Funny Pictures!
Re: Funny Pictures!
Καπου στην ευβοια, ο merde_conserve προσεξε αυτην την πινακιδα(!!!!!):

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
42
-
γάντι του μποξ
- Επίτιμο μέλος
Μαγιώ Τσε! Σήμερα το απόγευμα στον Κάλαμο:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
- merde_conserve
- Ιδρυτικό Μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2005
Που είναι ο Gandalf να κάνει τη σημειολογική ανάλυση του να έχεις τον Τσε στον κώλο σου;
Πάντως Σάκε είσαι φοβερός! Συνέχισε να τρέφεις με εκπληκτικό υλικό τη λαϊκή γνώση! Έχω και εγώ κάποιες φωτό αλλά όταν γυρίσω, γιατί εδώ δεν μου βρίσκονται πολλά usb καλώδια κινητού.
Πάντως Σάκε είσαι φοβερός! Συνέχισε να τρέφεις με εκπληκτικό υλικό τη λαϊκή γνώση! Έχω και εγώ κάποιες φωτό αλλά όταν γυρίσω, γιατί εδώ δεν μου βρίσκονται πολλά usb καλώδια κινητού.
http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
-
γάντι του μποξ
- Επίτιμο μέλος
Ούτε στη Ζιμπάμπουε δεν θα συναντούσε κανείς τέτοια πινακίδα. Και όμως υπάρχει στην Εθνική Αθηνών-Πατρών. Για γέλια και για κλάμματα:
Λες και τα ατυχήματα στο συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου να είναι μεταφυσικά φαινόμενα που συμβαίνουν χωρίς να φταίει κανείς και καμιά ανθρώπινη παρέμβαση να μην μπορεί να τα εμποδίσει.
Λες και τα ατυχήματα στο συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου να είναι μεταφυσικά φαινόμενα που συμβαίνουν χωρίς να φταίει κανείς και καμιά ανθρώπινη παρέμβαση να μην μπορεί να τα εμποδίσει.
Τις πινακίδες αυτές τις έχει τοποθετήσει σε τμήματα της Εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών ένας μη κερδοσκοπικός ιδιωτικός φορές ο οποίος έχει δραστηριότητα στον τομέα της πρόληψης των οδικών ατυχημάτων. Οι γνώμες των ειδικών για αυτές τις πινακίδες είναι διαφορετικές. Άλλοι πιστεύουν ότι βοηθούν στον περιορισμό των ατυχημάτων και άλλοι ότι δεν μπορούν να επηρεάσουν τους οδηγούς. Ο συνετός οδηγός βλέποντας την πινακίδα επιβεβαιώνει και συνεχίζει με την συνετή οδήγηση και ο μη συνετός δεν επηρεάζεται καθόλου.
Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι η Εθνική οδός Κορίνθου –Πατρών μετά 40 χρόνια είναι ανεπαρκής και πολύ επικίνδυνη. Σε πολλά τμήματα μιάμιση λωρίδα, στροφές που σε πετάνε εύκολα έξω αν δεν έχεις σωστή ταχύτητα, στο προσπέρασμα αναγκαστική έξοδος στο αντίθετο ρεύμα , χωρίς μπάρα ασφαλείας στο μέσο της οδού, πολλές νταλίκες και φορτηγά κτλ.
Θέλει από όλους πάρα πολύ μεγάλη προσοχή.
Ευτυχώς έχουν ξεκινήσει έργα για την κατασκευή νέας Εθνικής με νέα χάραξη. Για τις πινακίδες η προσωπική μου γνώμη είναι ότι μέσα σε όλα τα προβλήματα δεν έχουν αρνητικό ρόλο. Ίσως αρκετοί οδηγοί όταν τις βλέπουν οδηγούν πιο προσεκτικά.
Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι η Εθνική οδός Κορίνθου –Πατρών μετά 40 χρόνια είναι ανεπαρκής και πολύ επικίνδυνη. Σε πολλά τμήματα μιάμιση λωρίδα, στροφές που σε πετάνε εύκολα έξω αν δεν έχεις σωστή ταχύτητα, στο προσπέρασμα αναγκαστική έξοδος στο αντίθετο ρεύμα , χωρίς μπάρα ασφαλείας στο μέσο της οδού, πολλές νταλίκες και φορτηγά κτλ.
Θέλει από όλους πάρα πολύ μεγάλη προσοχή.
Ευτυχώς έχουν ξεκινήσει έργα για την κατασκευή νέας Εθνικής με νέα χάραξη. Για τις πινακίδες η προσωπική μου γνώμη είναι ότι μέσα σε όλα τα προβλήματα δεν έχουν αρνητικό ρόλο. Ίσως αρκετοί οδηγοί όταν τις βλέπουν οδηγούν πιο προσεκτικά.
- intelx86
- Ιδρυτικό Μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2006
Προσωπικά, συχαίνομαι το Facebook και τα συναφή του αλλά αυτό το screenshot είναι όλα τα λεφτά!
Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας, οέο;
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε
I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
-
Alucard
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2007
Ψάχνοντας στον απέραντο φάκελό μου με τις ΚΑΦΡΙΛΕΣ κάθε είδους να τι βρήκα...
Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
- merde_conserve
- Ιδρυτικό Μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2005
Θα συνεχίσω και εγώ τα funny pics στο πνεύμα του γαντιού του box, που λάνσαρε αστείες φωτογραφίες δικής του παραγωγής, με μία δική μου φώτο, που μάλιστα σχετίζεται με το αντικείμενό μας.
Η εκπληκτικής ομορφιάς φωτογραφίας προέρχεται από το εξής βιβλίο: όπου σε κάποια σελίδα παρατηρούμε την εξής ορολογία Πολιτικού Μηχανικού: Ω ναι, είναι οι πασίγνωστες πουτσολανικές ύλες, αυτή η εξαίρετη κατηγορία πρόσθετων στο σκυρόδεμα ουσιών!
(Τι να εννοεί ο ποιητής; Μήπως ποζολάνες, που όντως είναι μια σεβαστή ουσιούλα; Λεω γω; Ή μήπως δεν έχει κάνει λάθος, και κάτι *ουτσοξέρει παραπάνω από εμάς; (το * μεταφράζεται σε "κ", πονηρά μυαλά
) )
Η εκπληκτικής ομορφιάς φωτογραφίας προέρχεται από το εξής βιβλίο: όπου σε κάποια σελίδα παρατηρούμε την εξής ορολογία Πολιτικού Μηχανικού: Ω ναι, είναι οι πασίγνωστες πουτσολανικές ύλες, αυτή η εξαίρετη κατηγορία πρόσθετων στο σκυρόδεμα ουσιών!
(Τι να εννοεί ο ποιητής; Μήπως ποζολάνες, που όντως είναι μια σεβαστή ουσιούλα; Λεω γω; Ή μήπως δεν έχει κάνει λάθος, και κάτι *ουτσοξέρει παραπάνω από εμάς; (το * μεταφράζεται σε "κ", πονηρά μυαλά
http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
-
fosia89
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

από ένα mail που έλαβα...
πώς μεταφέρουμε μία μεγάλη γλάστρα με ένα σκουτεράκι?... (και 2 αναβάτες)
πώς μεταφέρουμε μία μεγάλη γλάστρα με ένα σκουτεράκι?... (και 2 αναβάτες)
"συνάδελφοι" είμαστε όλοι στην τρέλα...
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
Aυτή τη φωτογραφία τη ''δανείστηκα'' από το forum των αρχιτεκτόνων.
Είναι τραβηγμένη από τη Βιβλιοθήκη Δοξιάδη(στο παλιό Πολυτεχνείο)

Είναι τραβηγμένη από τη Βιβλιοθήκη Δοξιάδη(στο παλιό Πολυτεχνείο)