Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εφαρμοσμένη Υδραυλική (2011-12)
Συντονιστής: University Editors
Re: Εφαρμοσμένη Υδραυλική (2011-12)
Δηλαδή όσοι δεν γράψαν στην προκαθορισμένη αίθουσα χάνουν το μάθημα? Πολύ σκληρό το βλέπω αυτό...
ετσι λεγανε και σημερα στην εδαφομηχανικη, οτι μηδενιζονται αυτοι που δεν ειναι στην αιθουσα τους!!
bismallah
Off topic:
Στα γεωτεχνικά αν εχεις επιτηρητή έναν συγκεκριμένο αξίζει να αλλάξεις αίθουσα όπως και να χει...
Προσωπικά δεν πάω ποτέ σε αλλες αίθουσες αλλα μου φαίνεται πολύ σκληρό..Ελπίζω να το πάρουν πίσω
Στα γεωτεχνικά αν εχεις επιτηρητή έναν συγκεκριμένο αξίζει να αλλάξεις αίθουσα όπως και να χει...
καλα σε ολα τα μαθηματα υπαρχει καποιος επιτηρητης που αξιζει να τον ακολουθησεις! και στα υδραυλικα!! χαχα
ελπιζω να μη σε κοψανε γι αυτο το λογο...
ελπιζω να μη σε κοψανε γι αυτο το λογο...
bismallah
Off topic:
Παρεξήγησες...Στα γεωτεχνικά προσπαθώ να αποφύγω εναν επιτηρητή γιατί την επόμενη φορά που θα κάνει μαγκιές θα έχουμε μείζον επεισόδιο. Στην υδραυλική ευτυχώς μπήκα και είδα φως!!(Και χωρίς να έχω προγραμματίσει το ρημάδι το κομπιουτεράκι...

Παρεξήγησες...Στα γεωτεχνικά προσπαθώ να αποφύγω εναν επιτηρητή γιατί την επόμενη φορά που θα κάνει μαγκιές θα έχουμε μείζον επεισόδιο. Στην υδραυλική ευτυχώς μπήκα και είδα φως!!(Και χωρίς να έχω προγραμματίσει το ρημάδι το κομπιουτεράκι...
εετσι!! μπραβο δικε μου!!!
Spoiler: showεχω βαλει και γω στο ματι κατι επιτηρητες στις στατικες και τωρα που τις περασα ολες θα παρω την εκδικηση μου! μουαχαχαχα
bismallah
-
irenelimni
- Έτος εισαγωγής: 2009
Reporter έγραψε:Off topic:
Παρεξήγησες...Στα γεωτεχνικά προσπαθώ να αποφύγω εναν επιτηρητή γιατί την επόμενη φορά που θα κάνει μαγκιές θα έχουμε μείζον επεισόδιο. Στην υδραυλική ευτυχώς μπήκα και είδα φως!!(Και χωρίς να έχω προγραμματίσει το ρημάδι το κομπιουτεράκι...![]()
να χάσουμε το μάθημα που ήρθαμε από την άλλη άκρη χωρίς μέσα ,μπλέξαμε στην κίνηση....μας άλλαξαν αίθουσα...μας πήγαν σε μια άδεια και μας είπαν πως δεν υπάρχει πρόβλημα??
Τελευταία επεξεργασία από 2 και ingenieurin26, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Μηνύματα γραμμένα σε greeklish ή ΚΕΦΑΛΑΙΑ διαγράφονται.
Αιτία: Μηνύματα γραμμένα σε greeklish ή ΚΕΦΑΛΑΙΑ διαγράφονται.
Ναι ρε παιδιά, και εγώ σε μια άκυρη άδεια αίθουσα μπήκα και μου είπε ο κ. Στάμου δεν υπάρχει πρόβλημα..
Καινούρια μέτρα χωρίς να τα ξέρουμε?
Καινούρια μέτρα χωρίς να τα ξέρουμε?
"Και τα παρτάλια οι σκέψεις μας πειρατική σημαία,
Όλα στραβά γινήκανε και όλα είναι ωραία"
Όλα στραβά γινήκανε και όλα είναι ωραία"
Όχι ρε παιδιά ηρεμήστε! Δε χάνουμε το μάθημα! Με ένα παιδί μπήκαμε μαζί σε αίθουσα που δεν ήμασταν (κανείς από τους 2), και εκείνου ο βαθμός υπάρχει, ενώ ο δικός μου όχι. Κάποιο λάθος έχει γίνει μάλλον.