Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2011-12)
Συντονιστής: University Editors
Re: Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2011-12)
το 108 ως κωδικος στα αρχεια Γιαννοπουλου δεν ισχυει πλεον, γνωριζει κανεις τον νεο κωδικο;
-
mike89
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Shinden έγραψε:το 108 ως κωδικος στα αρχεια Γιαννοπουλου δεν ισχυει πλεον, γνωριζει κανεις τον νεο κωδικο;
marva έγραψε:ξερει κανεις τον κωδικο για τα αρχεια του γιαννοπουλου?
γιατι το 108 δεν ισχυει
silot έγραψε:καλησπερα
για να ανοιξουμε τις σημειωσεις του Γιαννοπουλου τι κωδικο χρησιμοποιουμε?βαζω τον γνωστο αλλα δεν τα ανοιγει.μηπως εχει αλλαξει κωδικο?
ευχαριστω πολυ
Όπως βλέπεις δεν είσαι ο μόνος που ρωτάει.. (αυτά τα βρήκα με ούτε 2 λεπτά ψαξίματος..) Στον καθένα έχει δοθεί και η απάντηση..milito έγραψε:ρε παιδια ποιος ειναι ο κωδικος του γιαννοπουλου
ΨΑΞΕ βρες το μόνος σου, και αν δεν τα καταφέρεις => ρώτα..
Φιλικά πάντα, αν στο μέλλον δεν σας απαντάει άνθρωπος εδώ μέσα (αν υπάρχει το mqn) μην αναρωτηθείτε γιατί συμβαίνει αυτό.... Αν ο καθένας μπαίνει και ρωτάει ότι να ναι χωρίς να ψάξει ούτε στην ίδια την σελίδα τότε δεν έχει νόημα να του απαντήσει κανείς
η τελευται απαντηση ηταν χτες.την πιθανοτητα να εχει αλλαξει κατι απο χτες στο σημερα την εχεις σκεφτει καθολου;;για καποιους σαν εμενα που δεν ειχαν την δυνατοτητα να παρακολουθησουν τις παραδωσεις και η μονη ενημερωση μου ειναι απο αυτο το side ε ναι λοιπον θα κανω τον κοπο να ξαναρωτησω για το θεμα, και ποιος εχει την ευχαριστηση απανταει.
τα υπολοιπα ειναι εξυπναδες και κρατατες για τον εαυτο σου.
τα υπολοιπα ειναι εξυπναδες και κρατατες για τον εαυτο σου.
-
mike89

- Έτος εισαγωγής: 2006
Την έχω σκεφτεί και δεν πιστεύω να παίζει να άλλαξαν 2 μέρες πριν την εξέταση.. Πήγες, είδες τα προηγούμενα ποστ, δοκίμασες στους κωδικούς και δεν σου άνοιξε;; Αν είναι έτσι τότε θα κρατήσω τις εξυπνάδες για τον εαυτό μου, αν όχι τότε σκέψου λίγο αυτά που λέω.. Γιατί όπως πάμε σε λίγο δεν θα έχει κανείς την ευχαρίστηση να σου απαντήσει (εσένα και στον καθένα).. Αφού δεν έχεις την δυνατότητα να παρακολουθήσεις (εννοείται ότι το σέβομαι) και το site είναι η μόνη σου ενημέρωση, θα έπρεπε να σε ένοιαζε ένα παραπάνω για την ομαλή λειτουργία του... Όλα αυτά στα λέω όχι γιατί έχω κάτι μαζί σου ή επειδή ξύπνησα με ορεξούλες πρωί πρωί, αλλά επειδή το βλέπω και από τον εαυτό μου και τους γύρω μου εδώ μέσα. Για πόσο πιστεύεις θα ασχολούνται αυτοί που έχουν τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που κάνει ο καθένας, αν αυτοί που ρωτάνε δεν ασχολούνται στο ούτε καν να δουν στην ίδια σελίδα τι ερωτήσεις έχουν γίνει..
στο 9 τεστακι τ τρεζου στην ασκ 3 αμα ειχε και καμψη και αξονικη πως θα υπολογιζαμε τα σιδερα που μενουν για στρεψη?
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
7η γραπτή δοκιμασία τρέζουspiritually revived έγραψε:τις γραπτες δοκιμασιες 2 και 7 απ το τμημα του τρεζου αν μπορει να ανεβασει καποιος παιδια γτ απ οτι φαινεται δεν τις εχουν και πολλοι.
Ανέβηκε στο panel. Ευχαριστούμε ![]()
ξέρει μήπως κανείς στην άσκηση πλακοδοκού του Τρέζου όταν το ύψος θλιβ. ζώνης είναι μικρότερο από hf και χρησιμοποιούμε τον πινακα 1 της ορθογωνικής πόσο είναι το ξ? =x/d ή =x/h. ευχαριστώ
-
panos_moras
- Έτος εισαγωγής: 2008
ξ=χ/d πρέπει να ναι.Στο φυλλάδιο για πλακοδοκό που χει δώσει γράφει ότι χ=ξ*h αλλά αντικαταστεί στο h την τιμή του d.
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
+1 στον Mike89. Ένας από τους λόγους που το τόπικ έχει φτάσει στις 40 σελίδες κι έχει γίνει δύσκολη η αναζήτηση πραγμάτων που έχουν γραφτεί είναι ότι κάθε δυο σελίδες ρωτάτε κωδικό, με αποτέλεσμα να παίρνετε και λάθος απαντήσεις γιατί αυτοί που γράψανε το σωστό βαριούνται να το ξανακάνουν.mike89 έγραψε:Την έχω σκεφτεί και δεν πιστεύω να παίζει να άλλαξαν 2 μέρες πριν την εξέταση.. Πήγες, είδες τα προηγούμενα ποστ, δοκίμασες στους κωδικούς και δεν σου άνοιξε;; Αν είναι έτσι τότε θα κρατήσω τις εξυπνάδες για τον εαυτό μου, αν όχι τότε σκέψου λίγο αυτά που λέω.. Γιατί όπως πάμε σε λίγο δεν θα έχει κανείς την ευχαρίστηση να σου απαντήσει (εσένα και στον καθένα).. Αφού δεν έχεις την δυνατότητα να παρακολουθήσεις (εννοείται ότι το σέβομαι) και το site είναι η μόνη σου ενημέρωση, θα έπρεπε να σε ένοιαζε ένα παραπάνω για την ομαλή λειτουργία του... Όλα αυτά στα λέω όχι γιατί έχω κάτι μαζί σου ή επειδή ξύπνησα με ορεξούλες πρωί πρωί, αλλά επειδή το βλέπω και από τον εαυτό μου και τους γύρω μου εδώ μέσα. Για πόσο πιστεύεις θα ασχολούνται αυτοί που έχουν τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που κάνει ο καθένας, αν αυτοί που ρωτάνε δεν ασχολούνται στο ούτε καν να δουν στην ίδια σελίδα τι ερωτήσεις έχουν γίνει..
edit: O κωδικός είναι σιδ11-12 για τα καινουρια αρχεία στο προσωπικό site του Γιαννόπουλου και 108 για τα αρχεία στο mycourses. Αν δεν ανοίγουν με κανένα από τα δύο μπορεί να φταίει το πρόγραμμα πχ εμένα δεν άνοιγαν με nitro pdf αλλά με adobe reader.
-
akrovolistos

Στο mycourses ο Τρέζος έχει βάλει και τις σημειώσεις του 10ου μαθήματος με θέμα τις κατασκευαστικές διατάξεις κατά EC2 για δοκούς κτλ
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου για την επαναφορά του shoutbox στο mqn.gr
Ζήτω οι ρετσέτες!
Ζήτω οι ρετσέτες!