merde_conserve έγραψε:Off topic: ApoRia - a generic question generator script for MQN.gr - v.1.0.5
Ρε παιδιά, στο τμήμα Μ-Π έχουμε καμία άσκηση για παράδοση την άλλη Παρασκευή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Spoiler: showOff topic: v.1.0.5 updates
Fixed a bug when the question would not appear in Firefox users, with the NoScript enabled.
Added the generic a priori thanksgiving sentence. Thanks Reporter
merde_conserve έγραψε:
Off topic: (αφιερωμένο στα παιδιά που τυραννιούνται με τα μπετά - κουράγιο παιδιά! Εμείς τελειώσαμε, το κάψιμο όμως παραμένει )
Τελικά προσωπικές χειρόγραφες σημειώσεις επιτρέπονται ή όχι;
Επίσης, στο 9ο τεστάκι, στην άσκηση 3, στο ερώτημα β, όπου ασκείται και τέμνουσα: Όταν θα ελέγξουμε την επάρκεια των συνδετήρων, θα χρησιμοποιήσουμε τον τύπο που τους δίνει συνολικά ή όχι; Και ποιους θα λάβουμε υπόψη;
Να ρωτήσω κάτι : Στην 8η γραπτή δοκιμασία του Τρέζου στη δεύτερη άσκηση,οι συνδετήρες κατά τη διεύθυνση χ για διάτμηση,λαμβάνονται δίτμητοι η τετράτμητοι???
να ρωτησω και γω κατι..στον ξυλοτυπο βαζουμε οπλισμο αποσχισης?γιατι θυμαμαι χαρακτηριστικα το χρονοπουλο που μου ειχε διορθωσει το θεμα και ειχε πει : "αυτη τη μ@λ@κια γιατι την εχετε κανει ολοι?"
havale_tsoglan έγραψε:Καμιά απάντηση για την απορία μου στην 8η γραπτή δοκιμασία???Κάποιο μελετηρό παιδί ν απαντήσει??
Δεν είναι ξεχωριστή τμήση σίγουρα. Αν επηρεάζει κάπως είναι μια πύκνωση των συνδετήρων για το συγκεκριμένο μήκος. Οπότε οι δύο επιλογές μας είναι ή η προσμέτρηση με πύκνωση και κάποιον μειωτικό συντελεστή λόγο μικρότερού μήκους ή η χάριν ασφαλείας πλήρης αγνόησή του. Εγώ ψηφίζω το δεύτερο.