Για οσους λιωνουν στο football manager να τους πω οτι το καλυτερο ειναι το 06-07. Ανυπερβλητο παιχνιδι , οπου επρεπε να ανακαλυψεις μονος σου παρα πολλα πραγματα (confidence, team talk, set pieces, διαφορες τακτικες γενικα και συνομιλια με προπονητες,διαχειρηση των μιντια κ.α.), τα οποια στα επομενα παιχνιδια μπηκαν στα tutorials και το καταστρεψανε. Επισης να αναφερω πως το παιχνιδι που εκανε το μανατζερ κατι παραπανω απο παιχνιδι ειναι το cm 01-02( o Maxim Tsigalko εχει δικη του σελιδα στην βικιπεδια μονο και μονο γιατι το παιχνιδι εκεινης της χρονιας τον εξελισε σε παιχταρα-τωρα πρεπει να δουλευει σε καμια μπυραρια). Πραγματικα ο τροπος που αναβοσβηνε η οθονη οταν εβαζε γκολ η ομαδα μου θα μου μεινει χαραγμενος για παντα στη μνημη. Θα συμφωνησω με ολους τους παραπανω οτι προκειται για ακαταλληλα παιχνιδια για φοιτητες , ειδικα σε σχολες με απαιτησεις
Κρυφά και φανερά σ' ακολουθούνε
οι συμμορίες κι οι βασανιστές
και ψάχνουν μέρα - νύχτα να σε βρούνε,
μα δεν υπάρχει δρόμος να διαβούνε
γιατί ποτέ δεν ήταν ποιητές,
το χώμα που πατούν να προσκυνούνε..
doodookopoulos έγραψε: Επισης να αναφερω πως το παιχνιδι που εκανε το μανατζερ κατι παραπανω απο παιχνιδι ειναι το cm 01-02. Πραγματικα ο τροπος που αναβοσβηνε η οθονη οταν εβαζε γκολ η ομαδα μου θα μου μεινει χαραγμενος για παντα στη μνημη.
Πες τα ρε αδερφε γαμωτο , πες τα ρε!
εχω φυγει καλοκαιρια και καλοκαιρια (γιατι δεν επαιζα μονο το 2002 αλλα μεχρι και πριν 3-4 χρονια) με αυτο το cm
Don't squeeze too tight
'Cos I can blow up in your face like dynamite
Aνοιξη , καλοκαιρι,φθινοπωρο, χειμωνας και παλι ανοιξη αδερφε... εχω καψει χειμερινες ,εαρινες, διπλες τριπλες και τριδιπλες εξεταστικες για αυτο το σατανα! Αλλα ας την κοψουμε την συζητηση εδω γιατι 1ον) πρεπει να παρουμε πτυχιο και 2ον) δεν πρεπει να παρασερνουμε τα κακομοιρα τα νεα παιδακια που μπηκανε στη σχολη τωρα , γιατι κι αυτα πρεπει να παρουνε πτυχιο!
Κρυφά και φανερά σ' ακολουθούνε
οι συμμορίες κι οι βασανιστές
και ψάχνουν μέρα - νύχτα να σε βρούνε,
μα δεν υπάρχει δρόμος να διαβούνε
γιατί ποτέ δεν ήταν ποιητές,
το χώμα που πατούν να προσκυνούνε..
Αναθερμαίνω το τοπικ αναφέροντας ότι αυτές τις μέρες παίζω το Batman - Arkham City και είναι φανερά καλύτερο από το Batman - Arkham Asylum και μεγαλύτερο σε έκταση. Όσοι δεν πήζετε το Σ/Κ με εργασία μπετό σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!