Χαριστική εξεταστική

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Απάντηση
woody_alex
Έτος εισαγωγής: 2005

Re: Χαριστική εξεταστική

Δημοσίευση από woody_alex »

που να παμε να δηλώσουμε ?
mertaghon

Δημοσίευση από mertaghon »

στην γραμματεια του τομεα...στατικης η μπετου,οπου ενδιαφερεσαι.
αυτη σε κατευθυνει
Kardi

Δημοσίευση από Kardi »

Καλησπέρα! Πήγα χθες να ζητήσω χαριστική εξέταση στην Στατική 5, στον κ.Σπηλιόπουλο και μου είπε να ξαναπάω την Τρίτη που θα έχω τελειώσει με παράδοση διπλωματικής. Δεν ήταν αρνητικός αλλά ούτε και θετικός :problem:
Υπάρχει κάποιος άλλος που να ενδιαφέρεται, για να πάμε πιο οργανωμένα να το κανονίσουμε;
jella

Δημοσίευση από jella »

Καλησπέρα και από εμένα! Τις τελευταίες μέρες προσπαθούμε κάποια παιδιά να πάρουμε επαναληπτική εξέταση στον Προγραμματισμό Η/Υ ... Δεν αναφέρουμε ''χαριστική'' εξεταστική ... μιας δεν αρέσει καθόλου στο κ.Γιαννόπουλο :o :o Είναι ανένδοτος να μας δώσει... Αύριο θα συναντηθούμε κατά τις 10.20 στο κυλικείο στο κτίριο Αντοχής, να πάμε από το γραφείο του (αν είναι εκεί) αλλιώς στο μάθημα που έχει μετά... Μπετό1, 11 παρά... Όσοι ενδιαφέρεστε ...
kallirroi
Έτος εισαγωγής: 2003

Δημοσίευση από kallirroi »

Ενδιαφέρομαι για χαριστική στα αστικά υδραυλικά έργα. Μέχρι στιγμής έχει δηλώσει άλλο ένα άτομο αλλά δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί εάν δεν συγκεντρωθεί ικανοποιητικός αριθμός φοιτητών. Εάν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δηλώσει το όνομά του στο γραφείο του κ. Κουτσογιάννη στο κτ. Υδραυλικής.
skywa

Δημοσίευση από skywa »

Το αλλο ατομο ειμαι εγω για αστικα.Αλλα ενδιαφερομαι και για ειδικα θεματα διαχειρισης τεχνικων εργων, οποιος θελει να παει στον Παντουβακη να το δηλωσει.
marnik
Έτος εισαγωγής: 2003

Δημοσίευση από marnik »

καλησπερα
ενδιαφερομαι για χαριστικη στα ρευστα θα ηθελα οποιος θελει να δωσει τωρα να επικοινωνησει να επικοινωνησει αν μαζευτουμε αρκετα ατομα ισως μας δωσουν!
bob
Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευση από bob »

Γεια σας,έχει ακούσει κανείς τίποτα για το αν πρόκειται να γίνει χαριστική εξεταστική στα Σίδερα 2 αυτόν τον καιρό..?
zavarakatranemia

Δημοσίευση από zavarakatranemia »

Ξανακάνω κι εδώ την ερώτηση:ξέρει κανείς τί παίζει με "χαριστική" στον μπετόν 1; Δίνουν; Κι αν ναί,υπό ποιές προϋποθέσεις;
doodookopoulos

Δημοσίευση από doodookopoulos »

Περυσι φαγανε τρελο πρεσινγκ απο τουλαχιστον 15 ατομα και δεν δωσανε ,γι'αυτο ξεπατωσου στο διαβασμα να το περασεις
Κρυφά και φανερά σ' ακολουθούνε
οι συμμορίες κι οι βασανιστές
και ψάχνουν μέρα - νύχτα να σε βρούνε,
μα δεν υπάρχει δρόμος να διαβούνε
γιατί ποτέ δεν ήταν ποιητές,
το χώμα που πατούν να προσκυνούνε..
Απάντηση

Επιστροφή στο