Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Στατική ΙΙ (2011-12)
Συντονιστής: University Editors
-
theocharis
- Έτος εισαγωγής: 2007
Re: Στατική ΙΙ (2011-12)
Δεν ειναι κ τεραστια η ταξη μεγεθους ε; Δλδ δεν προκειται για χοντροειδες σφαλαμα, αλλα για διαφορα ενος χιλιοστου
πτυχιο να φυγουμε απο απο αυτη τη σχολη
-
sailor2007
- Έτος εισαγωγής: 2004
Εγώ βρήκα δ=5*10^-3 μ και φ=5,2*10^-4 rad βάζοντας την δ προς τα κάτω και την φ αντίφορα από τους δείκτες του ρολογιού... Αυτά απο μένα... Και μια ερώτηση για το ποιοτικό... τα κάθετα ραβδιά είχαν σταθερή τέμνουσα η δεν είχαν καθόλου?
Εχω την εντυπωση οτι στις γραμμες επιρροης ο φορεας στη θεση 2 ειχε αρθρωση.teo έγραψε:ΚΟΝΤΡΑ στους καθηγητες που δεν τα δινουν!!![]()
Όντως ο φορέας είχε άρθρωση κ όχι κύλιση στη θέση 2! Αν κ με την κύλιση οι ίδιες γραμμές επιρροής προκύπτουνgiorgos21 έγραψε:Εχω την εντυπωση οτι στις γραμμες επιρροης ο φορεας στη θεση 2 ειχε αρθρωση.teo έγραψε:ΚΟΝΤΡΑ στους καθηγητες που δεν τα δινουν!!![]()
"Και τα παρτάλια οι σκέψεις μας πειρατική σημαία,
Όλα στραβά γινήκανε και όλα είναι ωραία"
Όλα στραβά γινήκανε και όλα είναι ωραία"
-
theocharis
Με τα ιδια φορα φ κ δ το αποτελεσμα του δ ειναι ακριβως ιδιο με το δικο μ. Πρωτοφανες για στατικη 2!!sailor2007 έγραψε:Εγώ βρήκα δ=5*10^-3 μ και φ=5,2*10^-4 rad βάζοντας την δ προς τα κάτω και την φ αντίφορα από τους δείκτες του ρολογιού... Αυτά απο μένα... Και μια ερώτηση για το ποιοτικό... τα κάθετα ραβδιά είχαν σταθερή τέμνουσα η δεν είχαν καθόλου?
πτυχιο να φυγουμε απο απο αυτη τη σχολη
Μπορεί και να είχε αλλα το εβαλα έτσι γτ δεν έχει σημασία εφόσον ζήταγε την κατακόρυφη αντίδραση.Tiersen έγραψε:Όντως ο φορέας είχε άρθρωση κ όχι κύλιση στη θέση 2! Αν κ με την κύλιση οι ίδιες γραμμές επιρροής προκύπτουνgiorgos21 έγραψε:Εχω την εντυπωση οτι στις γραμμες επιρροης ο φορεας στη θεση 2 ειχε αρθρωση.teo έγραψε:ΚΟΝΤΡΑ στους καθηγητες που δεν τα δινουν!!![]()
Δεν μου ειπε κανεις οτι δεν παιρνουμε τα θεματα
οποτε τα ανεβαζω και αυτα.(sorry teo
)
Ευχαριστούμε πολύ microkoko! Καλά αποτελέσματα ![]()
Τελευταία επεξεργασία από 1 και Dust, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Ανέβασμα Θεμάτων
Αιτία: Ανέβασμα Θεμάτων
Κατ αρχάς ευχαριστώ, αλλά εξακολουθεί και δεν ανοίγει τα αρχεία..Δεν ξέρω τι παίζειmorisson έγραψε:Ναι έχει ένα θέμα να τα αποθηκεύσει στην μορφή που προτείνει αυτός, δηλαδή με κατάληξη .sta.Οπότε κάνε Datei---->speichern unter---->alle datei(*.*).Και βάλε στο όνομα κατάληξη .txt (σώσε το σαν txt).Μετά θα τα ανοίγει κανονικά δεν θα έχει πρόβλημα.
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
Ούτε εμένα δουλεύει με αυτό τον τρόπο. Aποθηκεύει μόνο στοιχεία κόμβων κλπ στο txt, οπότε άρχισα να χρησιμοποιώ πάλι beam2d