Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εδαφομηχανική II (2011-12)
Συντονιστής: University Editors
Εδαφομηχανική II (2011-12)
Μα γιατί η Εδαφομηχανική 2 στο Γκίνη?
Re: Mαθήματα 6ου Έξαμηνου (2011-12)
Η Εδαφομηχανική ΙΙ γίνεται κάθε χρόνο στο Γκίνη margot.. Δες το σαν ευκαιρία γ καφέ στα Εξάρχειαmargot έγραψε:Μα γιατί η Εδαφομηχανική 2 στο Γκίνη?
"Και τα παρτάλια οι σκέψεις μας πειρατική σημαία,
Όλα στραβά γινήκανε και όλα είναι ωραία"
Όλα στραβά γινήκανε και όλα είναι ωραία"
Γιατί του Γκαζέτα δεν του αρέσουν τα νέα κτίρια.
-
tsiou
- Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
margot έγραψε:Μα γιατί η Εδδαφομηχανική 2 στο Γκίνη?
Είναι θέμα του καθηγητή από όσο ξέρω, θεωρεί ότι το αμφιθέατρο του Γκίνη είναι πιο λειτουργικό (κυρίως ως προς τη μεγαλύτερη χωρητικότητα των πινάκων του Γκίνη εν αντιθέσει με αυτών του Ζωγράφου).
Off topic:
προσωπικά το γεγονός αυτό μάλλον θα με οδηγήσει σε κινήσεις Θανάση Βέγγου μιας και συμπίπτουν κάποιες ώρες με το Μπετό2, μέχρι και να χάνω εναλλάξ μιάμιση ώρα από διαφορετικό μάθημα τη φορά έχω σκεφτεί
Give me a place to stand, and I will move the Earth.
Re: Εδαφομηχανική II (2011-12)
παιδια η παρακολουθηση ειναι ''υποχρεωτικη'' οπως στην 1, ή μπορείς να περάσεις και χωρίς να πηγαίνεις στο μάθημα? έχει δηλαδή ασκήσεις?
Σαν βρεθείς στης Φιλαδέλφειας τα μέρη...
-
mike89
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Όχι δεν είναι υποχρεωτική και ούτε έχεις να παραδίνεις ασκήσεις. Παρολαυτά εμένα πέρσι με βοήθησε αρκετά (και αν και δεν είχα ασχοληθεί με τα εδάφη 1) πήρα έναν αξιοπρεπή βαθμό. Επίσης αξίζει (κατά την γνώμη μου) και ο καθηγητής ο οποίος το κάνει το μάθημα.. Τέλος νομίζω ότι είναι πιο εύκολη από τα εδάφη Ι.. Δώστε την πρόοδο που την λαμβάνουν πολύ υπόψιν...murw έγραψε:παιδια η παρακολουθηση ειναι ''υποχρεωτικη'' οπως στην 1, ή μπορείς να περάσεις και χωρίς να πηγαίνεις στο μάθημα? έχει δηλαδή ασκήσεις?
Επίσης πέρσι υπήρχε πρόβλημα και με όσους χρωστούσαν Ρευστά και ήθελαν να παρακολουθήσουν (δεν θυμάμαι ακριβώς πόσες ώρες επικαλύπτονταν κ αν, απλά η μετακίνηση ήταν το πρόβλημα) είτε όσους ήθελαν να δώσουν τις προόδους των ρευστών μιας και αν δεν απατώμαι και οι 3 πρόοδοι (για τα ρευστά) είχαν δοθεί Πέμπτη....tsiou έγραψε:Off topic:
προσωπικά το γεγονός αυτό μάλλον θα με οδηγήσει σε κινήσεις Θανάση Βέγγου μιας και συμπίπτουν κάποιες ώρες με το Μπετό2, μέχρι και να χάνω εναλλάξ μιάμιση ώρα από διαφορετικό μάθημα τη φορά έχω σκεφτεί(ενώ αν ήταν Ζωγράφου θα έχανα μόνο 45')
γι αυτο εκανα κ εγω την ερωτηση φιλε mike...εχω και τα ρευστα στην μεση και δεν ξερω τι να παρακολουθω απο τα δυο...
Σαν βρεθείς στης Φιλαδέλφειας τα μέρη...
Και πολλούς άλλους!!tsiou έγραψε:Off topic:
προσωπικά το γεγονός αυτό μάλλον θα με οδηγήσει σε κινήσεις Θανάση Βέγγου μιας και συμπίπτουν κάποιες ώρες με το Μπετό2, μέχρι και να χάνω εναλλάξ μιάμιση ώρα από διαφορετικό μάθημα τη φορά έχω σκεφτεί(ενώ αν ήταν Ζωγράφου θα έχανα μόνο 45')
Όπως το έχω σκεφτεί θα χάνω τις δυο πρώτες ώρες από εδάφη.. Λέτε να έχω πρόβλημα αν παρακολουθώ μόνο τις δύο τελευταίες;
Γίνονται ασκήσεις τότε ή συνεχίζει ο κος Γκαζέτας με θεωρία;
bismallah
Θα γίνει ότι είναι δυνατό, ώστε τα Τεστ της <Μ.τ.Ρ.> (κάποια...) να γίνουν Δευτέρα.
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
-
alkiviadis
ο Γκαζετας ειπε οτι αυριο δεν θα γινει μαθημα ή την επομενη Πεμπτη?