Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Αποτελέσματα Χειμερινής Εξεταστικής 2011-12 (Σχόλια)
Συντονιστής: University Editors
Re: Αποτελέσματα Χειμερινής Εξεταστικής 2011-12 (Σχόλια)
'Ηθελα να ξερα με αυτα τα αεροδρόμια τι διάολο γίνετε , πάει ένας μήνας που τα δώσαμε...
Μόλις μίλησα με Ψαράκη μου είπε την άλλη βδομάδα Δευτέρα ή Τρίτη..GinTonic έγραψε:'Ηθελα να ξερα με αυτα τα αεροδρόμια τι διάολο γίνετε , πάει ένας μήνας που τα δώσαμε...
vas13 έγραψε:Μόλις μίλησα με Ψαράκη μου είπε την άλλη βδομάδα Δευτέρα ή Τρίτη..GinTonic έγραψε:'Ηθελα να ξερα με αυτα τα αεροδρόμια τι διάολο γίνετε , πάει ένας μήνας που τα δώσαμε...
δλδ maximum ρυθμός 2γραπτά ανα ημέρα....
GinTonic έγραψε:vas13 έγραψε:Μόλις μίλησα με Ψαράκη μου είπε την άλλη βδομάδα Δευτέρα ή Τρίτη..GinTonic έγραψε:'Ηθελα να ξερα με αυτα τα αεροδρόμια τι διάολο γίνετε , πάει ένας μήνας που τα δώσαμε...
δλδ maximum ρυθμός 2γραπτά ανα ημέρα....
Απ' ότι κατάλαβα, δεν πρέπει να έχει ξεκινήσει να διορθώνει οπότε αν πάει με τον ρυθμό που λες θα έχουμε πρόβλημα..
εγω το πα γιατι θα ταν καμια 60αρια γραπτα σε 30 μέρες , αλλα άμα δεν έχει ξεκινήσει και θα τα διορθώσει όλα σε μια βδομάδα τοτε βλέπω να πέφτει κόψιμο.....
Να υποθέσω ότι η Φυσική θα κάνει κανένα μήνα να βγει όπως και στην επαναληπτική,ε;
Για Γεωδαισία ξέρουμε τίποτα;...
Για Γεωδαισία ξέρουμε τίποτα;...
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
Κανεις-καμια να ακουσε για στατικη 2??
Ρωτησα σημερα τον τομεα και μου ειπαν οτι δεν εχει βγει καμια στατικη ....(εκτος απο στατικη 6)
-
Mpourmpoulithras
- Έτος εισαγωγής: 2007
κάπου έχει βγει η τεχνική Σεισμολογία. Δε ξέρω που όμως...
edit: λάθος τώρα είδα πως έχει ανακοινωθεί ήδη στο άλλο τόπικ..
edit: λάθος τώρα είδα πως έχει ανακοινωθεί ήδη στο άλλο τόπικ..
-
bfCanterbury
- Έτος εισαγωγής: 2007
Μήπως έβγαλες καμιά φωτό και για ειδικά θέματα σιδηροδρομικής;
Saw you riding on a moon cloud, saw you walking on a whirlpool, from the corner of my eye, I saw you.
Saw you sitting on a sunbeam, in the middle of my daydream, Oh my Lady Fantasy, I love you.
Saw you sitting on a sunbeam, in the middle of my daydream, Oh my Lady Fantasy, I love you.