Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Χαριστική εξεταστική σε μπετό 1 και μπετό 2
Συντονιστής: University Editors
-
Amelie
- Έτος εισαγωγής: 2006
Re: Χαριστική εξεταστική σε μπετό 1 και μπετό 2
Παιδιά υπάρχει κάποιο νέο για το Μπετό ΙΙ? εγώ χθες που πέρασα από τη γραμματεία της σχολής μου είπαν ότι έψαχναν τους Γιαννόπουλο, Τρέζο αλλά δεν απαντούσαν τα τηλέφωνα. Γνωρίζει κανείς καμια εξέλιξη? έχουμε αφήσει όλοι τα τηλ στη γραμματεία του Ω.Σ. και στο τέλος θα πάει Ιούνης για να μας ειδοποιήσουν..
Aν δεν μπορείς να βρεις λύση, βρες άλλο πρόβλημα...
- havale_tsoglan
- Έτος εισαγωγής: 2005
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχω από άτομο που μίλησε με το Γιαννόπουλο ΜΑΛΛΟΝ θα μας δωθεί τελικά χαριστική στο Μπετό 2,σε περίπου 2 βδομάδες απο τώρα...
-
Amelie
- Έτος εισαγωγής: 2006
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση!
Aν δεν μπορείς να βρεις λύση, βρες άλλο πρόβλημα...
Ωραία λοιπόν...πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το οτιδήποτε, ξέρουμε???
παιδια καλησπερα,μηπως θα πρεπε να πιεσουμε για χαριστικη σε μπετον 1???????? Ειναι μαλλον παραλογο να μην δοθει χαριστικη σε χειμερινο μαθημα και να επανεξεταστει τον σεπτεμβρη
Παιδιά, κανένας δεν ξέρει ακόμη και καλό είναι να κάνουμε το κουμάντο μας (σε διάβασμα) και να περιμένουμε τις προσεχείς μέρες. Για να βγεί ανακοίνωση πρέπει να έχουν πρώτα διορθωθεί όλα τα γραπτά σε μπετό 1 και 3. Μετά από αυτό η λογική λέει ότι ή θα δωθεί χαριστική και στα 3 μπετά ή σε κανένα!..
Everything happens for a reason..
παιδια εχουμε κανενα νεο για χαριστικη σε μπετον 1??????????
Παιδιά υπάρχει κανένα νέο με το γνωστό θέμα???Πήγαμε, αφήσαμε τα τηλέφωνά μας και τα ονόματά μας αλλά τίποτα ακόμα...να το πάρουμε απόφαση πως θα δώσουμε το καλοκαίρι τελικά ΚΑΙ με ευρωκώδικες???
- havale_tsoglan
Καλημέρα συνάδελφοι!Επειδή οι φήμες οργιάζουν σχετικά με το τι θα γίνει για την χαριστική εξεταστική,υπάρχει κανείς που να μπορεί να μας δώσει μια υπεύθυνη απάντηση?Γιατί έχω αρχίσει να υποψιάζομαι πως το καθυστερούν επίτηδες για να μας ανακοινώσουν την Κυριακή το πότε δίνουμε (για Πρωταπριλιάτικο αστείο
)........
- havale_tsoglan
Καλησπέρα συνάδελφοι!Τελικά όσο αφορά στο θέμα της χαριστικής του μπετό 2,κάτσαμε όλοι στον άξονα z......Και ο Γιαννόπουλος και ο Τρέζος δώσανε την οριστική τους απάντηση η οποία ήταν ΟΧΙ..........