Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Μηχανική των Ρευστών (2011-12)
Συντονιστής: University Editors
Re: Μηχανική των Ρευστών (2011-12)
Κι εγώ το δανείστηκα από τον Εύδοξο πέρυσι , αλλά διαπίστωσα οτι δεν είχε διαφορές απο την έκδοση του 1996 και το γύρισα πίσω. Ίσως κανα τυπογραφικό να έχει διορθωθεί..
οκ! ευχαριστω!!
"Στόχευε για το φεγγάρι, ακόμη και αν αστοχήσεις θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ΄αστέρια." (Πλατωνας) Άλλωστε η αστοχία είναι ευτυχία!!! (Εδαφ. ΙΙ)
Το'χω τσεκάρει κι εγώ και το βιβλίο που έχεις δεν έχει διαφορά από αυτό που παίρνουμε τώρα!Οι σελίδες, ο αριθμός τους και το περιεχόμενο δεν αλλάζουν.thev έγραψε:καλησπερα!! δηλωσα απο ανταλλαγη το βιβλιο νουτσοπουλου-χριστοδουλου και μου εφεραν 1 εκδοσεων του πολυτεχνειου 1996, μου ειπαν κπ αλλοι που το πηραν απο τις εκδοσεις οτι διαφερει στο παχος και το εξωφυλλο... μηπως γνωριζει κπ αν υπαρχει διαφορα και στο περιεχομενο???
Ακόμη και κάποια - ελάχιστα - τυπογραφικά σφάλματα παραμένουν... Θα σας τα επισημάνουμε στο μάθημα.ballet έγραψε:Το'χω τσεκάρει κι εγώ και το βιβλίο που έχεις δεν έχει διαφορά από αυτό που παίρνουμε τώρα!Οι σελίδες, ο αριθμός τους και το περιεχόμενο δεν αλλάζουν.thev έγραψε:καλησπερα!! δηλωσα απο ανταλλαγη το βιβλιο νουτσοπουλου-χριστοδουλου και μου εφεραν 1 εκδοσεων του πολυτεχνειου 1996, μου ειπαν κπ αλλοι που το πηραν απο τις εκδοσεις οτι διαφερει στο παχος και το εξωφυλλο... μηπως γνωριζει κπ αν υπαρχει διαφορα και στο περιεχομενο???
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
Δάσκαλε αν ειναι ευκολο, να επισημανθούν και εδώ τα τυπογραφικά...
- eX-mc
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2010
Θα κάνουμε κι εμείς ό,τι μπορούμε να τα γράψουμε εδώ για όσους αδυνατούν να παρακολουθούν.
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui
Spoiler: showδεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
qu'on devient n'importe qui
Spoiler: showδεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Thanks eX-mc 
ευχαριστω και παλι!!neaoktana έγραψε:Ακόμη και κάποια - ελάχιστα - τυπογραφικά σφάλματα παραμένουν... Θα σας τα επισημάνουμε στο μάθημα.ballet έγραψε:Το'χω τσεκάρει κι εγώ και το βιβλίο που έχεις δεν έχει διαφορά από αυτό που παίρνουμε τώρα!Οι σελίδες, ο αριθμός τους και το περιεχόμενο δεν αλλάζουν.thev έγραψε:καλησπερα!! δηλωσα απο ανταλλαγη το βιβλιο νουτσοπουλου-χριστοδουλου και μου εφεραν 1 εκδοσεων του πολυτεχνειου 1996, μου ειπαν κπ αλλοι που το πηραν απο τις εκδοσεις οτι διαφερει στο παχος και το εξωφυλλο... μηπως γνωριζει κπ αν υπαρχει διαφορα και στο περιεχομενο???
"Στόχευε για το φεγγάρι, ακόμη και αν αστοχήσεις θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ΄αστέρια." (Πλατωνας) Άλλωστε η αστοχία είναι ευτυχία!!! (Εδαφ. ΙΙ)
Αύριο θα έχει επίλυση αποριών;...
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
-
αννα ζερβα
- Έτος εισαγωγής: 2006
Δάσκαλε έχει οριστεί ημερομηνία προόδου διότι δεν είμαι από Αθήνα και πρέπει να ξέρω για να βγάλω εισιτήριο...επίσης πέρυσι έδωσα όλες τις ασκήσεις του εξαμήνου μετράνε και για φέτος?