Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Συγγράμματα 4ου εξαμήνου (2011-12)
Συντονιστής: University Editors
Re: Συγγράμματα 4ου εξαμήνου
Αν υπάρχει κάποιος που να έχει πάρει το βιβλίο του Σταυρίδη στη Στατική,μπορεί να μου πει αν είναι καλό;... 
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
Κοκός έγραψε:Αν υπάρχει κάποιος που να έχει πάρει το βιβλίο του Σταυρίδη στη Στατική,μπορεί να μου πει αν είναι καλό;...
Εϊναι!:) Και θα σου χρειαστεί περισσότερο ακόμα στη Στατική ΙΙ. Πάρτο
What if I fall?
But imagine, what if you fly?
But imagine, what if you fly?
Για του Αβραμίδη γνωρίζεις μήπως αν είναι καλό;...Dust έγραψε:Κοκός έγραψε:Αν υπάρχει κάποιος που να έχει πάρει το βιβλίο του Σταυρίδη στη Στατική,μπορεί να μου πει αν είναι καλό;...
Εϊναι!:) Και θα σου χρειαστεί περισσότερο ακόμα στη Στατική ΙΙ. Πάρτο
Ευχαριστώ
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
για του αβραμιδη ολοι λενε οτι ειναι πολυ καλο αρκει να μπορεις να βρεις -αγορασεις τον τομο μετις ασκησεις γτ αυτος π δινει ο ευδοξος ειναι μονο η θεωρια και απ΄οσο ξερω δεν υπαρχει στη βιβλιοθηκη ο αβραμιδης
"Στόχευε για το φεγγάρι, ακόμη και αν αστοχήσεις θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ΄αστέρια." (Πλατωνας) Άλλωστε η αστοχία είναι ευτυχία!!! (Εδαφ. ΙΙ)
Ποιο βιβλίο προτείνετε για Μιγαδικές;;;...
Albert Einstein
Albert Einstein
ειχα ακουσει οτι ειναι καλο του κραββαριτη...
"Στόχευε για το φεγγάρι, ακόμη και αν αστοχήσεις θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ΄αστέρια." (Πλατωνας) Άλλωστε η αστοχία είναι ευτυχία!!! (Εδαφ. ΙΙ)
Οκ,ευχαριστώthev έγραψε:ειχα ακουσει οτι ειναι καλο του κραββαριτη...
Για το άλλο δεν έχεις ακούσει τίποτα,ε;
Albert Einstein
Albert Einstein
Tα έχω δει εγώ στη βιβλιοθήκη. Μου φάνηκαν καλά και τα δύο, ανάλογα με το τι βολεύει τον καθένα στο διάβασμα.. Του Κραββαρίτη πάντως μου φάνηκε λίγο πιο συνοπτικό..
"I only know two very real evils in life: remorse and illness. The only good is the absence of those evils."
"We must live, we must love, and we must believe that we live not only today on this scrap of earth, but have lived and shall live forever, there, in the Whole"
War and peace-Leo Tolstoy
"We must live, we must love, and we must believe that we live not only today on this scrap of earth, but have lived and shall live forever, there, in the Whole"
Το ξένο έχει ασκήσεις;...lucrezia έγραψε:Tα έχω δει εγώ στη βιβλιοθήκη. Μου φάνηκαν καλά και τα δύο, ανάλογα με το τι βολεύει τον καθένα στο διάβασμα.. Του Κραββαρίτη πάντως μου φάνηκε λίγο πιο συνοπτικό..
Albert Einstein
Albert Einstein
Κάποια λυμένα παραδείγματα.. πάνω κάτω όπως στο άλλο..
"I only know two very real evils in life: remorse and illness. The only good is the absence of those evils."