Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εκτος απο αυτον
που αντεγραφε και δεν ξερει τι του γινεταιBeatle έγραψε:Ακριβώς την ίδια λύση βγάζω κι εγώ..
Συντονιστής: University Editors
που αντεγραφε και δεν ξερει τι του γινεταιBeatle έγραψε:Ακριβώς την ίδια λύση βγάζω κι εγώ..
ναι...Poph έγραψε:Στην 2.3 στο τμήμα ΟΕ ασκείται κάποια κατακόρυφη δύναμη από το υγρό??

νομίζω πως το νερό που θα χυθεί δεν επηρεάζει το ΑΒ..blackjack έγραψε:στην 2.2 εχει σημασια που θα χυθει υγρο απο τη δεξαμενή??
Nαι προφανώς εάν δεν υπάρχει λάθος στα μήκη εκεί καταλήγουμε..sofk έγραψε:στη σελίδα 41 απ'τις σημειώσεις του κ. Κατσαρέλη έχει 1 σημείωση που λέει ότι αν δεν υπάρχει θετική ρίζα τότε δεν υπάρχει και οριακή ισορροπία επομένως υποθέτω πως αυτή είναι η απάντηση για τη 2.3 ...
Δεν έχω καταλάβει πολύ την άσκηση αλλά αν το υγρό χυθεί δε θα περάσει στην άλλη μεριά της ΑΒ? δε θα πρεπει να υπολογισουμε και την πιεση που οφειλεται σε αυτο; τι να πω μπορει να τα χω μπερδεψει κιολαςsofk έγραψε:νομίζω πως το νερό που θα χυθεί δεν επηρεάζει το ΑΒ..blackjack έγραψε:στην 2.2 εχει σημασια που θα χυθει υγρο απο τη δεξαμενή??