Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Μηχανική των Ρευστών (2011-12)
Συντονιστής: University Editors
Re: Μηχανική των Ρευστών (2011-12)
To είχα δει και γι αυτό είχα προβληματιστεί :/
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
Βγήκε σε κανέναν το Υ=4,86 m στην 2.3?
Στην 2.3 η κατακορυφη στην ΟΕ δυναμη εχει φορα προς τα κατω;;;
Επισης, παιρνουμε στο Ο πιεση ιση με μηδεν (τριγωνο δηλαδη) η παιρνουμε απο προεκταση ελευθερης επιφανειας, αρα τραπεζιο;;
Επισης, παιρνουμε στο Ο πιεση ιση με μηδεν (τριγωνο δηλαδη) η παιρνουμε απο προεκταση ελευθερης επιφανειας, αρα τραπεζιο;;
"I only know two very real evils in life: remorse and illness. The only good is the absence of those evils."
"We must live, we must love, and we must believe that we live not only today on this scrap of earth, but have lived and shall live forever, there, in the Whole"
War and peace-Leo Tolstoy
"We must live, we must love, and we must believe that we live not only today on this scrap of earth, but have lived and shall live forever, there, in the Whole"
Στο ΟΕ η κατακορυφη δυναμη εχει φορά προς τα πάνω απο τη στάθμη οε μέχρι τη στάθμη ύδατος.lucrezia έγραψε:Στην 2.3 η κατακορυφη στην ΟΕ δυναμη εχει φορα προς τα κατω;;;
Στο Ο παίρνουμε τραπέζιο!
AAAAA καλα... τα εχω παρει ακριβως αναποδα!!!
ευχαριστώ!!
"I only know two very real evils in life: remorse and illness. The only good is the absence of those evils."
Παιδιά για σκευτητε λίγο με λογική! Ένα υγρό όταν η μια στάθμη του είναι πιο ψηλά από την άλλη τι τείνει να κάνει??recon έγραψε:και εγω αρνητικο y βγάζω και μάλιστα οσο βγαζουν τα παιδια στην 1η σελιδα.
Εκτος απο αυτονπου αντεγραφε και δεν ξερει τι του γινεταιBeatle έγραψε:Ακριβώς την ίδια λύση βγάζω κι εγώ..
Εμένα μου βγήκαν 2 συζυγείς μιγαδικές ρίζες και μια αρνητική :/Reporter έγραψε:Βγήκε σε κανέναν το Υ=4,86 m στην 2.3?
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
-
billmagoul
Εγω το εβγαλα 4.86m !! Γιεε και νομιζα ημουν μονος μου!Κοκός έγραψε:Εμένα μου βγήκαν 2 συζυγείς μιγαδικές ρίζες και μια αρνητική :/Reporter έγραψε:Βγήκε σε κανέναν το Υ=4,86 m στην 2.3?
Τελικά κι εγώ συμφωνώ με τους άλλους για δύο μιγαδικές και μία αρνητική ρίζα...billmagoul έγραψε:Εγω το εβγαλα 4.86m !! Γιεε και νομιζα ημουν μονος μου!Κοκός έγραψε:Εμένα μου βγήκαν 2 συζυγείς μιγαδικές ρίζες και μια αρνητική :/Reporter έγραψε:Βγήκε σε κανέναν το Υ=4,86 m στην 2.3?
-
doodookopoulos
- Έτος εισαγωγής: 2005
Repoter μην τρολαρεις!!!! Εγω βρηκα y=2.91
Κρυφά και φανερά σ' ακολουθούνε
οι συμμορίες κι οι βασανιστές
και ψάχνουν μέρα - νύχτα να σε βρούνε,
μα δεν υπάρχει δρόμος να διαβούνε
γιατί ποτέ δεν ήταν ποιητές,
το χώμα που πατούν να προσκυνούνε..
οι συμμορίες κι οι βασανιστές