Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εισαγωγή στο Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2011-12)
Συντονιστής: University Editors
Re: Εισαγωγή στο Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2011-12)
Παιδιά, για το 4ο ερώτημα, στο fc, ισχύει το fcm-1,64s? Αλλά εμένα το s, μου βγαίνει 0, ή βάζω λάθος τα xi και xμέσο.. Ξέρει κάποιος να μου πει τι βάζουμε εκεί? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Σας πηγαίνω πίσω στην 1η άσκηση...τι κάνουμε στο 1.2;
Ήταν η μόνη εικόνα που χωρούσε
Για κάθε ένα στο excel (σε ποσοστά %) φτιάχνεις πίνακες συγκρατούμενο, αθροιστικό συγκρατούμενο, διερχόμενο.
Στη συνέχεια βρίσκεις μέσο όρο ποσοστου διερχόμενου για την άμμο, το γαρμπίλι, το ρυζάκι.
Το διερχόμενο του τελικού μίγματος στο κάθε κόσκινο = (ποσοστό συμμετοχής άμμου στο μίγμα)*(ποσοστό διερχόμενου άμμου στο κόσκινο) +(ποσοστό συμμετοχής γαρμπιλιού στο μίγμα)*(ποσοστό διερχόμενου γαρμπιλιού στο κόσκινο) +(ποσοστό συμμετοχής ρυζάκι στο μίγμα)*(ποσοστό διερχόμενου ρυζάκι στο κόσκινο)
Στη συνέχεια βρίσκεις μέσο όρο ποσοστου διερχόμενου για την άμμο, το γαρμπίλι, το ρυζάκι.
Το διερχόμενο του τελικού μίγματος στο κάθε κόσκινο = (ποσοστό συμμετοχής άμμου στο μίγμα)*(ποσοστό διερχόμενου άμμου στο κόσκινο) +(ποσοστό συμμετοχής γαρμπιλιού στο μίγμα)*(ποσοστό διερχόμενου γαρμπιλιού στο κόσκινο) +(ποσοστό συμμετοχής ρυζάκι στο μίγμα)*(ποσοστό διερχόμενου ρυζάκι στο κόσκινο)
What if I fall?
But imagine, what if you fly?
-
maraki.pap
- Έτος εισαγωγής: 2009
καλησπέρα,
σε ποιό μαιλ στέλνουμε τις ασκήσεις το 3ο τμήμα?
σε ποιό μαιλ στέλνουμε τις ασκήσεις το 3ο τμήμα?
Φαντάζομαι στου Μπαδογιάννη: badstrat@central.ntua.gr
Ήταν η μόνη εικόνα που χωρούσε
maraki.pap δες τα mails των καθηγητών στο mycourses. Στο εργαλεία--> Χρήστες
Μπορεί κάποιος να μου πει σχετικά με την τυπική απόκλιση ποιες τιμές Χi παίρνουμε?
Μπορεί κάποιος να μου πει σχετικά με την τυπική απόκλιση ποιες τιμές Χi παίρνουμε?
Των δοκιμίων του κύβου 150/150 28ημερών.ataxia έγραψε: Μπορεί κάποιος να μου πει σχετικά με την τυπική απόκλιση ποιες τιμές Χi παίρνουμε?
What if I fall?
ευχαριστώ πολύ dust!
καλημερα παιδια! το πρωτο τμημα εχει την δευτερα μαθημα κανονικα?