Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Οδοποιία ΙI (2011-12)
Συντονιστής: University Editors
- journeyman
- Έτος εισαγωγής: 2009
Re: Οδοποιία ΙI (2011-12)
στο 2ο τμήμα έδωσε παράταση για την 2η άσκηση για την τετάρτη μετά το πάσχα....
Music washes away from the soul the dust of everyday life
Καλησπερα! Στο θέμα εξαμήνου δεν αναφέρει πουθενά ότι ζητάει διάγραμμα Bruckner. Μήπως ξέρει κάποιος αν θα πρέπει να γίνει ή οχι η όχι? Είπε τίποτα κανένας απο τους καθηγητές σχετικά με αυτο?
Ευχαριστώ πολύ!
Ευχαριστώ πολύ!
Ναι πρεπει να γινει!!!exp-main έγραψε:Καλησπερα! Στο θέμα εξαμήνου δεν αναφέρει πουθενά ότι ζητάει διάγραμμα Bruckner. Μήπως ξέρει κάποιος αν θα πρέπει να γίνει ή οχι η όχι? Είπε τίποτα κανένας απο τους καθηγητές σχετικά με αυτο?
Ευχαριστώ πολύ!
swt έγραψε:Ναι πρεπει να γινει!!!exp-main έγραψε:Καλησπερα! Στο θέμα εξαμήνου δεν αναφέρει πουθενά ότι ζητάει διάγραμμα Bruckner. Μήπως ξέρει κάποιος αν θα πρέπει να γίνει ή οχι η όχι? Είπε τίποτα κανένας απο τους καθηγητές σχετικά με αυτο?
Ευχαριστώ πολύ!
Το είπε ο καθηγητής αυτό?
ευχαριστώ!
Θα πρέπει να το βγάλεις γιατί αλλιώς πως θα βρεις ΜΑΜ κλπ για να δεις τα κόστη που ζητα;
What if I fall?
But imagine, what if you fly?
But imagine, what if you fly?
Ναι σίγουρα, απλα ρωτάω αν πρέπει να σχεδιαστεί κανονικα και να παραδωθεί το σχέδιο.Dust έγραψε:Θα πρέπει να το βγάλεις γιατί αλλιώς πως θα βρεις ΜΑΜ κλπ για να δεις τα κόστη που ζητα;
Για να υπολογίσει τα κόστη μπορεί άνετα να τα βρεί, αφού δίνονται οι Μ.Α.Μ. στον πίνακα 3 του θέματος.Έτσι, προκύπτουν τα κόστη μεταφοράς, στα οποία προστίθενται και τα κόστη εκσκαφής όπου είναι απαραίτητο.Απλώς απο το διάγραμμα Bruckner μπορεί να κάνει έλεγχο αν η συνολική Μ.Α.Μ. του έργου είναι ίση με αυτή του πίνακα 3.Dust έγραψε:Θα πρέπει να το βγάλεις γιατί αλλιώς πως θα βρεις ΜΑΜ κλπ για να δεις τα κόστη που ζητα;
-
blindone1712
- Έτος εισαγωγής: 2007
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
-
blindone1712
- Έτος εισαγωγής: 2007
μετα τις εκλογες,που θα υπαρχουν και τα αναλογα κονδυλια απο το υπουργειο μεταφορων 
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....